/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +12 -1
    Öldü lan işte. Öldü derin. Çocuğum da öldü, derinde. Ne anlatıyım burda. Nasıl üzüldüğümü, gecelerce ağladığımı mı anlatıyım. Geçicek mi ulan acısı? Geri gelecek mi derin? Çocuğum? Sönecek mi içimdeki ateş? Ne fayda. Yazıyım size, on bin sayfa yazıyım içimden gelenleri. Neye yarayacak. Gelmeyecekler işte.

    dıbına kodumun dünyasından göçüp gittiler. Meleklerim gitti, huzurum gitti lan. Ne anlatmamı istiyorsunuz şimdi? Derinimin o gün yüzündeki huzuru mu anlatıyım? Bana son sarılışını mı anlatıyım? Veda ettiğini anladığımı mı anlatıyım? Ne anlatıyım ulan ne anlatıyım size.

    Gittiler işte, ikisi de gitti. Bunu bilin yeter amk. Herkesin bana ihtiyacı var ya benim kimseye ihtiyacım yokmuş amk. Derine ihtiyacım varmış amk. Bunu ne kadar geç anladığımı mı anlatıyım amk? Hatalarımı mı anlatıyım? Ne anlatıyım amk. Yaz yaz dediniz yazdım işte amk mutlu oldunuz mu?
    ···
    1. 1.
      +1
      üzüldüm
      ···
    2. 2.
      +2
      Mk yaz dedik diye bizmi suclu olduk
      ···
    3. 3.
      +1
      Hepsini okudum kardeşim. Bu sona çok üzüldüm. Keşke çocuğu aldırsaydınız en başında, lakin keşkeler bir taka yaramaz hayatta bilirim . Eğer zütünden uydurmuyorsan, gerçekten etkileyici bir hayatın olmuş. Azmine ve iş hırsına hayran kaldım. Büyük ihtimal senden büyük bir ağabeyin olarak takdir ettim seni.
      ···
    4. 4.
      0
      Ya amk hikayenin ana karakterlerini öldürmek iyi de bunun ölmesi hoş olmadı amk kendini falan öldürsen o zaman efso olur bak ya da git leventi öldür huur çocukluğu yapmış
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster