/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +9 -1
    Sene 2014 aylardan eylül.
    Beyler o zaman 12.sinifa yeni gecmistim. O senenin yazinda cagla diye bi sevgilim vardi. Hikayeye dahil etmeyecektim ama kisa bi gecelim.

    Cagla bursada yasiyordu ben ise istanbulda. Yaz iliskisi oldu. Kiz benim icin bursadan 9 defa geldi. Tam okullar acilirken biz bi daha nerede gorusecegiz diye düşünüp kiza gunlerce cevap vermedim ayrildik.

    Okulun ilk zamanlari o zamanlar tumblr da bi blogum var yazdigim sozleri paylasiyorum. Yaklagib 10k takipcim vardi. Bi aksam bi kizin bloguna rastliyorum. Giriyorum bloga fotograflari cok hoş. Hemen tanismak icin soru soruyorum.
    Nasilsin napiyosun vs derken 3 gun sonra whatsapp a geciyoruz.

    Beyler tam 2 ay cok guzel bi iliskimiz vardi. Internetten tanismistik ama kadikoyde bulusuyorduk. Kiz beni deli gibi seviyordu sesime falan gormeniz lazim ya öluyordu benim icin.
    Elif bu arada 167 boylarinda sarışın masmavi gozleri olan tatli bi kiz.

    Beyler aralik ayi gibi bununla yeniden kadikoyde bulustuk. 10 lira vardi cebimde kizin yanina gittigimde. Bilenler bilir kalamış sahil var oraya gittik simit falan aldi kiz yedik iste. Biraz vakit gecirdik. Aksama dogru ben bunu rihtimdan otobuse bindirdim ve yarim saat sonra elife mesaj attim
    ···
   tümünü göster