/i/Tespit

  1. 1.
    +92 -5
    3- Son günlerde Amerikan askerleri YPG(PKK) ile beraber Kuzey Irak ve Suriyenin bir kısmında Kürt devleti kurmak için düğmeye bastılar. Buna karşılık Erdoğan ne yaptı? Hemen Rusya ve israille 2 günde arayı düzeltti, dostluk elini uzattı. Rusya ile anlaşarak YPG hedeflerini vurmaya başlıyor, Kuzey ırakta Türkiye'nin başına örülmek istenen tezgahı bozuyor, Amerikanın planına karşı çok stratejik ve akıllı bir hamle yapıyordu. Karşılığında ise Atatürk havalimanında bombalar patladı. Putin ve Rusya Başbakanı bile bu oyunu görüyor "Rus halkına tatil için Türkiye'ye gidin çağrısı yapıyorlardı. Bizim siyasiler, gazeteler ve medya ise halka gerçekleri anlatmıyor, Erdoğan diz çöktü diye servis ediyorlardı.
    ···
    1. 1.
      +8 -4
      son günlerde mi ? benim bildiğim sözde kürdistan bayrakları 90lardan beri sergileniyor ve dexer shawn bu projenin eş başkanıyım diye böbürleniyor. akp nin barzaniyi diyarbakırda ağırladığı sözde kardeşlik gününde peşmerge kuzey kürdistana hoşgeldiniz pankartlarıyla karşılanıyor. amerika ypg ye desteği yeni vermedi 20 yıldır pkk yı da pyd yi de destekliyor. amerikan askerleri kuzey suriyede pyd militanlarını eğitirken. pyd başkanı salih müslim ankarada havaalanındahakan fidan tarafından kırmızı halılarla karşılanıyor. rusya ypg hedeflerini vuruyor yazmışsın doğru ama rusya esada karşı olan bütün hedefleri vuruyor BUNA MUHALiFLERiN YANINDA OLAN TÜRK ASKERi DE DAHiL. TÜRKMEN LiDERLERiNiN RUS BOMBARDIMANLARI SONUNDA NASIL ÖLDÜĞÜNÜ NE ÇABUK UNUTTUNUZ ? dün amerikanın kucağında oturan bugun rusya ve israilin kucağında oturuyor yarın kimin kucağında oturcak kimse öngeremiyor. ben ülkeyi yönetmeye çalışmak için kucaktan kucağa gezen adamları deği, bir damla türk kanı için dünyayı karşısına alıp yunanın üstüne ordusuyla gidip devlet kuran gözü karaoğlanları istiyorum
      ···
    2. 2.
      +2
      Denge politikasi diye bisey duymadinmi amk sen?
      ···
    3. 3.
      +3
      Dengeyi kuramayinca donmeye basliyosun. Döne döne topaç oldu her durdugunda biri ustunden tutup ceviriyor.
      ···
    4. 4.
      0
      panpitos be mal kardeşim sen öyle bütün dünyaya kafa tutmak kolay mı zannediyorsun. eski çağlarda değiliz artık. herşeyi tık diye yapamıyorsun işte.
      ···
    5. 5.
      -1
      Bütün dünya gibine takmıyor, biz sizin gibi embesiller dünya lideri zannediyor. Rusya'ya kafa tuttun turist gelmedi taklu ekonomin iyice battı. Şimdi el öpüp özür diledin, her şey düzelecek mi zannediyorsun? Kim gibler bu adamları? Boş masalara konuşuyor avrupada. Bu adam mı dünya lideri? Siz ne mal adamlarsınız yahu. Yol yaptı diye nasıl savunuruz diye sapıtıyorsunuz.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster