/i/Tespit

  1. 26.
    +3 -1
    evet ilgi gördü devam edelim o zaman

    9-benzincilerde inip eşek gibi kendi benzinini alman gerekmez, bunlar için tutulmuş hizmetçilerimiz mevcuttur türkiyede.

    10-fast foodcularda(mc donalds-burger king vs) kendi pisliğini kendin atma zorunluluğu yoktur.sen nasıl olurda çöpünü atarsınki değilmi.. orda gezen temizlikçiler ne güne duruyor.

    11-kırmızı ışıktan yeşile döndüğün anda kornaya basarak, kulak gibebiliriz mesela türkiyemde.. burda o zevkten mahrum kalırsınız.

    12-hastaneye gittiğinizde malesef hollanda doktorları elini sıkar hoşgeldiniz diye ve elin pislik içinde kalır.. halbuki türkiyemde doktor seni insan yerine bile koymaz.. bırak elini sıkmayı, yüzüne bile bakmaz ve elin tertemiz kalır.

    14-hollandada et alırken şüphe içinde kalırsın helal mi harammı diye tedirgin olursun..ama türkiyemde at eti oldugunu bilmezsin ve harammı helalmi diye düşünmez yersin. günahı satanın boynuna der geçersin.

    15-bir futbol klübüne yazılmak istersin ve seni hemen alırlar hollandada..ama türkiyede amatör bir klübe bile girmek için messi yeteneğinde olman gerekir.bu yüzden hollandada hep sığır gibi adamlarla top oynarsın.

    16-hollandada alışveriş yapmak için yanında poşet almak zorundasın yada parasını vermek zorundasın.. türkiyede ise 5 parça bişey için 5 tane poset alma şansın vardır.

    ilgi olursa devam ederim beyler görüşürüz.. doei..
    ···
   tümünü göster