/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -4





    evet beyler ilk konum, daha hiç konu açmadım 5-6 yıllık okuyucuyum ama artık yetti. aramızda animeye laf eden liseli çomarlar var artık görüyoruz yok anime izleyen maldır, bilmem hentaicidir falandır filandır diye sözlükte anime üzerinden prim yapıp bölücülük yapıyorlar. bu huurlar pokemona, dijimona, beybileyde, kaptan tsubasaya laf eden cahil bir kesimdendir. çocukluğumuz animeyle geçti be huur evlatları şimdi kalkıpta şu resimdeki sahneye ağlamadım diyebilirmisin amk çomarı? bu liseli binler sözlüğün %40 ı olan animeci dostlarımızı kötülüyorlar, UYANIN iMCiCi KARDEŞLERiM UYANIN BU ÇOMARLAR BiZiM ÇOÇUKLUĞUMUZA LAF EDiYORLAR AMK GAVATI SEN O POKEMON TASOLARIYLA OYNAMADINMI LAN ÜTTÜRÜP PiÇ GÜLÜŞÜ ATTIKTAN SONRA MiLLETE 40 TANE TASOM VAR DiYE HAVA ATMADINMI LAN. EŞ REYiZ O SOĞUKTA DONARKEN SENDE ONLA ÜŞÜMEDiNMi LAN AMK ÇOMARI!!!

    tabi amk liselisi sen anca git gavat gavat evlilik programları izle, televizyonda mal mal kavga eden gavatları izle, elini gibine değdirip elini kokla sen anca.

    not: her liseli çomar değildir kardeşlerim, sonuçta sözlüğü siz devralacaksınız bu inci ailenin yeni direkleri sizlersiniz biraz kardeşlerinize sahip çıkın koruyup kollayın bölücülere de sigtiri çekin.

    özet: animeye laf eden liseli çomarların amk

    bidaha animeye laf edip bölücülük yapanı görürsem zütüne taso sokup içinde parçalarım.

    edit: 2. konudur ilk konuya resim koyamadım yönetici kardeşler silebilir ilkini şuku çugu fark etmez burda insanlık yapmaya çalıştık, bu arada hesap geçen yılın, o zaman kayıt olmaya uğraştım konu açacaktım nasip olmadı. her gün girerim okurum inanmassanızda fark etmez hadi eyvallah
    ···
   tümünü göster