/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 751.
    +22
    Her akşam 8 gibi çıkar 12 de eve girerdik. Evin yakınındaki mezarlıkta sigara içer, sitenin çimlerine yatardık. Bazen parka giderdik. Duru her eve girdiğimizde bana mesaj atardı, bana çok değer veriyordu.

    Lise 1 zamanları tabi sakallar yeni yeni çıkıyor. Akşam traş olup dışarıya çıktım. Traş losyonu kokuyordum, Duru boynumu koklayıp duruyordu. Meltem dayanamayıp Bu traş losyonları afrodizyak gibi ya diyip güldü. Dobra bir kızdı utanmazdı, gülüp geçtik.(Afrodizyak kadınları azdırmaya yarayan parfümler)

    Sigara alıp lise nin arkasına oturduk. Meltem ilk seximi mağara da yapmak isterdim dedi. Güldük.Bana sordular nerede yapmak istediğimi,Yatak dışında heryer olurdedim.Özgüven kazandırmıştı Meltem'in dedikleri, ağzımdan fırlayıverdi buda.
    Sex muhabbeti ilerlerken, Aleyna aradı. Sonra yanımıza geldi.O gelince muhabbeti kapattık. Günler böyle geçiyordu, Aleyna'nın gitmesine 1 hafta kalmıştı, Duru ile çok yakınlaşmıştık, birbirimizim dizine yatıyorduk, bana sürekli sarılıyordu, değerli olduğumu söylüyordu. Aleyna'dan nefret etmeye başlamıştı.

    Aleyna ve Meltem siteden gittiler. Duru ile dışarıya çıkmaya başladık.Bir gün mezarlığın yanındaki masalarda sigara içerken bana Gel mezarlığın içine girelim bir süprizim var dedi. Bunu diğer kızlar varken ben dediğim zaman korkuyor, gitmiyorlardı.Bu seferde ben korktum çünkü cenabettim,ve mezarlık çok karanlıktı.

    devam
    ···
   tümünü göster