/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Öncelikle sa. panpalarım..

    Biliyorsunuzki biz türkler olarak erkek çocuk meraklısıyızdır. erkek olmamız fark etmiyor eşlerimizde erkek çocuk olmasını isterler hep..her ne kadar sağlıklı olsun gerisi önemli değil desekte bu koca bir yalandır.. soyumuzun devamı ve erkek adamın erkek çocugu olur kavramından dolayı erkek çocuk isteme oranı istatistiklere göre bir hayli fazladır..

    Şimdi gelelim bu işin biyolojik kısmına.. yaptığım araştırmalara ve uygulamasını yapan tanıdıklarıma göre %90 oranında erkek yapma taktiği..

    Eşinizin adet(regl) dönemini takip eden 15nci günü ilişkiye gireceğiz.. yani adet gördü 15 gün gibiş yapmadan bekliyoruz..15nci gün pompaya başlıyoruz. Bunun sebebi kadının yumurtalıkları adet olduktan sonra diğer adet gününe kadar olan zamanın yarısına geldiği için, yumurtalıklar iyice rahimden uzaklaşmıştır. dişi spermler çabuk öldüğü için erkek spermler yumurtalıklara ulaşabilir ve neticesinde %90 erkek bi çocugumuz dünyaya gelir.

    Bu ilişkiyi sabah kalkar kalkmaz yapın.. sebebi,sabah daha kaliteli sperm olur ve çocugun hem erkek hem sağlıklı olma ihtimali kuvvetlenir.

    Buda bonus..sex sırasında zütünüzü sıkarak gibiş yapın.. bunun yararıda.. taşaklardaki kaliteli sperm dibine kadar çıkmış olur.
    ···
   tümünü göster