/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +22 -5
    iyi hoş diyorsun da e kardeşim BUGÜNÜ göremiyormusun ,desteklediği fetö yüzünde olanlar, doğudaki teröristlerin artışı ,islamı dini kullanarak siyaset/oy toplama , peki bunları göremiyormusun. Tamam zamanında iyi şeyler yapmış ama sizde ezik gavatlar olduğunuz için adamın köpeği oldunuz hipnozlandınız bi kendinize gelin artık NE bu bağlılık yahu
    ···
    1. 1.
      0
      Hayır abi adamın yaptıkları da yapması gerekenler zaten.La zaten adam sen yap diye seni getiriyor oraya görevin o senin.Bir insan bununla oy almaya çalışmamalı. Ayrıca başkanlık diye bir şey getirmeye çalışıyor hadi diyelim getirdiniz başkanlığı. Başkanlıkta bir adamın eline bütün yetkileri veriyorsun.Bir gün sevmediğin, desteklemediğin bir adam gelir başkan olur ağzına sıçar bir şey de diyemezsin çünkü senin takun.
      ···
    2. 2.
      0
      Tabi adamın 'yapması gerekenler bunlar' , fakat bu klasiği söyleyerek malum çomara inkar kozu vermemek için demedim , yoksa mutlaka bu yapılanları 'halk' yapıyor ve sadece nasıl yapıldığıyla ilgileniyor sadece bu adam ve o yapmış sayılıyor.

      Başkanlığa #HAYIR
      ···
   tümünü göster