/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Bunu sadece has tayfaya anlatma ihtiyacı duydum. Herneyse konuya geçiyorum.

    2007 model ford tourneo connect 110 luk bir arabam var. Gıda çarşısından geliyordum arkada mal vardı kırtasiye için. Arabanın motorundan sanki tahtalar kırılıyormuşçasına sesler geldi. Hemen kenara çektim ve çekiciyi çağırdım arabayı alıp gittiler. Mallarıda başka arabaya aktarmıştım zaten.

    kör olmayın diye boşluk bırakıyorum.

    1 hafta kadar serviste durdu arabam. Hergün yanına gidip baktım ne durumda diye. başta motor bloğu olmak üzere motorda çoğu parça değişti. Toplamda 8000 tl tuttu. Bu benim için çok büyük bir para. Yani bu paraya 1.4 şahin cekersin altına.

    Parayı karttan gectik 5 taksite böldürdüm. araba şu anda kapının önünde aslanlar gibi yatıyor. Normalde yeni motora 1000 km den önce basılmaz ama denemek için bir ara çok yuklendim. Gerçekten 8000 liranın hakkını veriyor araba. Pistonlar alışsın motora dahada fazla basar. rolantide calışırken egzoza hafiften mendil tuttum ıslaklık geldi. Motor resmen mazotun suyunu sıkıyor ve gram duman yok.

    Eskiden 165 yapardı araba ve deli gibi duman atardı çok yakardı. Dedim ya bastım köküne kadar diye. 4. viteste yaptı 165 i. kilometreyi sıfırlatmadım ama. 171 binde orjinal kilometresi.

    şu anda burda olanları gercek dost gibi gördüğüm için şuan yazdım
    ···
   tümünü göster