/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
  1. 1.
    +54 -4
    20 kelimeden fazlasını okuyamıyorum
    ···
    1. 1.
      +1
      Bu ne ya bu ne iğrencliktir
      ···
      1. 1.
        +3 -2
        Kapalilar açılsınn!!! Da bi güzellik görek yahu
        ···
      2. 2.
        +1
        Helal et
        Bu türün dişilerinin büyük çoğunluğu yaz mevsiminde başları hariç heryerlerini erkek liselilere sergilemekte ustalaşmışlardır,yaz ve kış fark etmeksizin okul helalarında çiftleşmekten çekinmezler, türlerin erkekleri ise tırrek familyasıyla benzer özellikler göstermekte olup aşırı abazanlıklarıyla ünlenmişlerdir.
        Zeka seviyeleri diğer liseli türlerinden çok daha düşük olmasına rağmen devlet korumasındaki verimli sıralarında varlıklarını sürdürmakte zorluk çekmezler.
        ···
    2. 2.
      +1 -2
      aynısını benim de bazı imam hatipli arkadaşlarım diyor fakat liselerin kapatılması yerine puanı yükseltilse ve ya kendi aralarında sınıflandırıp alt kadamelere düzgün bir baskıcılıkla yönetilmesi çok mantıklı olur. imam hatiplerin amacı ortalıkta boş gezip sırf tembelliği yüzünden komünizme, sosyalizme Pkk sempatizanlığına kapılmasınlar diye kendilerini din adı altında toplamaktır. fakat buna iyi bir düzen getirilip boş olarak toplatılan adamların boş kalması yerine daha güzel ideallerin yeri açılarak adam edilmelieler. aksi takdirde her köyün/mahallenin çılgın Merti, serseri ibrahimi, sapık ismaili bu liseye yöneltiliyor malesef. imam hatipleri kapatıp farklı görüşlülük çıkarmak yerine @1'in yaptığı gibi düzgün bir şekilde kötü yanları anlatılmadırı...
      ···
   tümünü göster