/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8
    Yazıda arapların atalarına övgüler dizmene rağmen üstte yazdıklarımı, ataları yapmış her arap aynı değildir tarzı saçma cümlelerle kendini savunmaya kalkacaksın muhtemelen.
    Günümüze dönelim, suriyeli kardeşlerimiz(!) gasp yapıyor, hırsızlık yapıyor, anamıza bacımıza laf atıyor, genç kızlara tecavüz ediyor. Savaşta bile en az 9384839484 çocuk yapmayı ihmal etmiyor, geldiği ülkedeki kedileri kesip restaurantlara satıyor (kaynağı bulup editlerim), TÜRK gençlerine saldırıyor.
    Ve sen bunlara din kardeşlerimiz diyorsun. Bu kişilerin dini tercihleri ile alakalı bir şey değil, kaldı ki azıcık islamiyetten anlasalar (hepsi için konuşmuyorum) zaten dinimizde savaştan kaçmanın hükmü hakkında fikirleri olurdu.
    http://www.mumsema.org/mi...kacmanin-hukmu-nedir.html

    Diyorsun ki "onlara peygamber indirildi onlar yüce (haşa), onlar kadar mübarek olamayız." unutma ki peygamberler en kötü en azmış milletlere indiriliyordu. Bizim gibi (seni dahil etmiyorum aman yanlış anlama) şanlı bir ırkı ise Peygamber Efendimiz (S.A.V) övmüştür
    Buda ırkçılık değildir gerçekleri görmektir ama sen arap kardeşlerine methiyeler dizmeye devam et.
    ···
    1. 1.
      0
      haklısın başıma geldi 2 tane amk arapı tacizine uğradım
      ···
      1. 1.
        +2
        Geçmiş olsun kardeşim, bende kavga etmiştim teke tekde gelmediler 8-9 kişi. iki üç tanesini indirdim bir iki yumruk yedim o sırada fırıncı abiler gelip kovdular bunları, kendi ülkesine faydası olmayan insanlar zaten bir şey beklememek lazım.
        ···
   tümünü göster