/i/İnanç

İnanç
  1. 251.
    0
    hmm. şimdi çok uzun ama ya nasıl anlatayım sen şimdi 375 milyon yıllık evrimi 10 milyon yıllık bir cümleye sığdırdın olmadı kardeşim. istersen belgesel önerebilirim. maymunlardan gelmedik. primatlardan.
    Şunlar da saçma gibi sanki.
    dinazorlar bir bölgede yaşamıyorlarda dünyanın her yerinde fosilleri bulunmaya devam edıyor peki insanoğlu ve diğer hayvanlar nasıl dinazorlara rağmen yaşadı.
    mağara da neden hayvan resimleri çizili. dilleri yokmuydu acep yoksa sanat mı yapıyorlardı amk. neden mağarada yaşam oldu oysa insanoğlu topraktan yaratılmıstı ve konusabiliyordu tarım yapabilirdi hadi onu geçtım neden geneli meyvenin ilk hallerini gördün mü sen tümünün genetiği değiştirilmiş durumda. hadi onu da geçtim neden asya daki insanların dna sında neandartel denilen bir yok olmus insan türünün dna sı kayıtlı durumda hadi onu da geçtım bu ateistler bizlerden kültürlü ama biz onlara karacahil herşeyı yanlıs anlıyor kafir demeyi tercih ediyoruz ve 5 vakit namaz kılmıyoruz (genelimiz) Kuran meali okumuyor genelimiz onu geçtim Kuran okumuyor şimdi söyle bana dostum cahil olan kim hakikat ne.
    yoksa bu ateistler her okuduğu şeyi ters anlayan aptal sürüsü mü?
    Sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler, doğru yola dönemezler. Herşeyi kıçlarından anlıyor olmaları gerek.
    saatlerce seninle uğraşmayacağım tabiki de istersen belgesel bilimsel makale link atarım.
    UNUTMA:Seni ancak sen değiştirebilirsin ben istersem burda bütün teorileri önüne dökeyim(olgu yönünde ilerliyor gerçi)sen gene bildiğini okuyacaksın ilkel beyinlerimiz köreltmenin yeni bir sürece girmenin vakti sence de gelmedi mi._?
    ···
   tümünü göster