/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +39 -49
    Fotoğraftaki Konusunda Haklisiniz Amk :D

    Üst Not: Emek Var Beyler Tek Tek Yazdım, Suku Da istemiyom Sadece Saygi Duyun amk

    Ust Edit : sübyancı değilim Panpa :D

    Evet Beyler Sevgili , Kız Arkadaş veya Benzeri Dişi Kişiliklere Karşı 7 Altın Kuralı, Bu Güzel inci Ailesine Bağışlıyorum. isteyenler Nick6 girebilir (bkz: analitik fakir) Başlıyoruz

     1-

    Spor


    Spora Gidin Kendinize Güveniniz Gelsin. Aşağılık Kompleksinden Kurtulun , Kendinizi Ezdirmeyin! (Dipçe:Kız beni terk etti diye başlık açan kardeşim bu lafım sana, Sen erkeksin O kız dıbuna koyum sen terket)

    2-

    ilk Mesaj


    Eğer ilk mesajı sen atacaksan ilk mesajlaşmada at , yada haftada bir. onun dışında o yazsın. ha o da mı yazmadı koy gote amk fazla gurur züte vurur. (özet: Kimseyle Ciddi Dusunme. Kaybedersin. ciddi olan seni bulup peşinden koşar zaten)

     3-

    Mesaj Sıklığı


    Kız 3 Cümle Yazıyorsa, Sen 2 Yaz Kız 2 Cümle Yazıyorsa, Sen 1 Yaz Kız Hiç Yazmıyosa , Sende Yazma Kardeşim bu kadar basit.

     4-

    Sen Erkeksin


    Erkek Gibi Davran. Coğunlukla Ağırbaşlı ol Kıza Kendini Ezdirme, (Taktik: ya kendini Üste Çıkarmaya Çalış çaresiz kalırsan anlamadım diyip geçiştir yada bir incici gibi ayar ver kıza, kazanacaksın )

    5-

    Kondom

    *
    Konuşmada Random Çok Koyma Smile Hiç Koyma.

    6-

    Bitiyor Sabret


    ikinizde Çevrimiçiyseniz ve Çok Sık Mesajlasıyorsanız sıkıntı yok .ama 1-2 dakika aralıklarla mesajlasıyorsanız Meşgul Olduğunu Hissettir. Aninda Cevap Verme 1-2 dakika bekle mesela.

     7-

    En Önemlisi


    Kız Senin için 2. veya 3. planda olsun , ilk hedefin kendini bir konuda gelistirmek olsun , mesela kitap okuyabilirsin yada en azından böyle yararlı olacak başlıklar acabilirsin Panpa :D)

    Önemli Son Not: Sen Kızları Yüceltme
    Kızlar Seni Yüceltsin
     2-3 amli için kendini üzmeye değmez
    bi Panpam vardı , demişti ki
    "Dünyada 7 milyar insan var bunun 4milyari kız yani yannam çok bıdı bıdı etme 4 milyarda 1 kişi için ölürüm biterim deme  , titre ve kendine gel."

    Başlığı Açan Panpam Budur Beyler Nick6 yi esirgemeyin, ben çok küçük bisey ekledim.
    (bkz: mortymy)
    ···
   tümünü göster