/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +163 -11
    Kullanın.
    Neye küfür etmek istiyorsanız ona edin , deşarj olun.

    Ben başlıyorum,

    ilkokulda beni matematik dersinde azarlayan ve sen benim için hiç bir zaman 5 ' lik bir öğrenci olmadın diyip lise giriş sınavlarında 30 da 27 yaptıran matematik hocamın ta dıbına koyayım.

    Lise de hiç alakam yokken huur cocugunun biri tarafından girdiğim kavga da 5 kişiden dayak yemiştim. Burnum kırıldı.Parmaklarım çıktı.
    Sayesinde dayak yiyip bana o günleri yaşatan huur çocuğunun ta dıbına koyayım.Geçen gördüm evlenmişsin, inşallah mutsuz olursun.

    Üniversiteyi kazan gerisi çok kolay ders çalışmana bile gerek yok diyip bana yazılım mühendisliğini yazdıran ve 5 sene de ebemin dıbını tersten görmemi sağlayan büyük abilerin ta dıbına koyayım

    Acil gelmen lazım dediklerinde sundries'e +8 raptorumu sattığım günün dıbına koyayım

    Üniversite evinde bir günlüğüne hatun atacak diye verdiğim evimi ertesi gün su basmış halde bulmamı sağlayan o kaliteli yavşağın evladının buradan dıbına koyayım.

    ilk iş görüşmem de bana ter döktüren ve hala insan kaynaklarında çalışan hiç evlenmemiş ve sinirini milletten çıkartmaya çalışan kısa ve kızıl saçlı leş karının dıbını eşşekler gibsin.

    27 yaşına geldiğim için her muhabbette ne zaman evleniyorsun diye soran kişilerin dıbına koyayım.
    EVLENMiYORUM ULAN EVLENMiYORUM AMINA KOYDUKLARIM SiZE NE BENiM HAYATIMDAN

    Müdürümü o koca göbeğinden arabanın arkasına ters bir şekilde bağlayıp o kel kafasını asfaltta sürükleyeyim. Ölmezse elini kolunu bağlayıp karaciğerine bıçak saplayıp yavaş yavaş ölümünü izleyeyim.

    Rahatladım






    edit: Bunu trend e sokan herkesin tek tek dıbına koyayım.
    ···
   tümünü göster