/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -10
    şehitlere kelle diyenden sonrasını okumadım...

    belli ki yine Chpnin ve hdpnin yannanı yalayan başka bir huur çocuğusun.ne de olsa cevap bulamayınca klagib sözler "Erdoğan şunu dedi xdxdd"
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Cevap vermeyince ben gerçekleri yediremedi zavallı şey (:
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      yok dostum,en az bizim Pkk terör örgütü değildir diyip pkk leşlerinin cenazesine gidenler kadar cevap alamadığımız kişiler var.ha Erdoğanın yaptığı suç mudur? suçtur.fakat bunu her seferinde aynı siyasi bahanelere cevap olarak vermek köpekliktir. bana bugüne bugün başkanlığın yasalarıyla cevap veren olmadı.her seferinde klagib erdoğanın 18 yıl önce dediği şey olan şehide kelle dedi sözüyle geliyorlar.

      siz de şunu cevaplayın o zaman. nusaybinde savaşan özel harekat polislerimizi katil ilan eden, gezi parkındaki polisleri terörist ilan eden, özel harekata sarayın askerleri diyen. Pkklı leşlerin cenazesi bizim şehitlerimizin ölüsünden değerlidir laflarını kullanan kiilerin hesabı neden verilmedi? ayrıca kürdistanı kuracağını, özerkliği kesinlikle getireceğini, doğuda silahlı çete kuracağını söyleyen kişilerin hesabı nerde? madem tek işleviniz Akp'nin dediği 2 küçük lafsa,ve sadece bunlardan dolayı düşmanlık besliyorsanız, gelin gerçek şeyleri cevaplayın bakayım
      ···
   tümünü göster