1. 1.
    +264 -15
    Sene 2005'te autoshow'da çalışıyordum, cnr'ın elemanı olarak. oradaki güzel kızlardan birini taciz etti iki tane öküz. Gittim kızın yanına, herifleri attırdım dışarı. Kız ağlıyordu. Marmara Hukuk öğrencisiymiş. 22 yaşında. Adı gamze. Babası yatalak, maden göçüğünün altında kalmış 5 sene evvel. Anası ev işlerine gidiyormuş. okumak için paraya ihtiyacı var, ondan o mini eteklerle arabaların önünde ayağında topuklu ayakkabılarla her gün 15 saat bekliyormuş. "para kazanamazsam okuyamam" dedi. üzüldüm haline.

    cevahir'de 3 kuruşa çalışan o kızlar da gamze'den farklı değil muhtemelen. para kazanmaları lazım hayatta kalabilmeleri için. sizse burada "ehe karıları elledik amana koyam" diyebilmek için o kızlara laf attınız, rahatsız ettiniz. huur çocukluğu yaptınız. insanlıktan çıktınız. size gamzeye üzüldüğümden daha çok üzüldüm lan. yazık lan size.

    ben ekşi sözlük'te de yazıyorum. bu güne kadar ne olursa olsun, orada inci sözlüğü kötüleyenlere, tak atanlara vicdanım rahat bir şekilde karşı çıktım, "hayır, onlar geyik yapıyorlar" dedim. Bugün gördüm ki eğlenmek için geldiğimiz burada amacı eğlenmek olmayan, hayvanlık ederek kendini ifade etmeye çalışan omurgasız adamlarla doluymuş burası.

    keşke o kızlar kadar delikanlı olabilseydiniz.

    alayınızın dıbına koyyim!
    ···
   tümünü göster