/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +134 -622
    Kamuoyunun dikkatine

    Bugün basılı medyada bir takım yorum ve ithamlar yapılmıştır. Konu hakkında aşağıdaki hususların göz önünde tutulmasını ve dikkate alınmasını rica ederim;

    1) inci Sözlük ve Uludağ Sözlük ve Caps Türkiye'nin en büyük sosyal platformlarındandır ve toplamda 30 kişilik bir ekip çalışmasıyla yürümektedir

    2) Gerek inci gerekse Uludağ Sözlük hiçbir partiye veya parti içi kliklere yakın değildir. Bizim kamuya mâl olmuş içerik hizmeti veren sosyal mecralar olarak, hiçbir partiye karşı olma lüksümüz de yoktur.

    3) Facebook, Google, Twitter, inci, Uludağ gibi sosyal medya platformları aldıkları ilan ve reklamlarla yaşamlarını sürdürmektedirler. Türk milletinin aleyhine olmayan ve değerlerimize aykırı mesajlar içermeyen her türlü fikre ve tartışmaya açığız. Bu yüzden, yasalarımıza uygun olmak şartıyla hakaret, kin ve nefret taşımayan her türlü reklam, tanıtım ve PR uygulamaları reklam departmanımızca kabul edilmektedir.

    4) internette yayınlanan ve belli bir partinin "arşivinde olması gereken" fatura görüntüleri değişik siyasi kuruluşlardan aldığımız veya alabileceğimiz tanıtım bedellerinden farkı bir durum arz etmemektedir.

    5) Benim kişisel görüşlerimi soracak olursanız, ben Atatürkçü ve Türk milliyetçiliğini yaşantıma düstur etmiş bir internet girişimcisiyim. Bunların dışındaki her türlü söylenti, iddia ve tartışma bizim dışımızdadır.

    Saygılarımla

    Serkan iNCi.
    ···
   tümünü göster