/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    ilk 15 kulüpten biri olması *
    türkiyenin 2.veya 3.büyük takımı fenerbahçenin çok istediği bir oyuncunun beşiktaş hakkında söyledikleri *

    şimdi küçük takımlar otursun ve izlesin uefayı almamız yakın cl de finallere kalmamız çok yakındır fetosaray uefa aldï diye bizden üstün olamaz eski kupalar eklense galatasaray 21 beşiktaş 20 kupaya sahip olacaktır.

    eğerki biz uefa başarısı veya clde finallere kalabilir isek değil türkiye dünyadaki ilk 5 kulüp arasına gireceğimize inanıyorum , bu taraftar bunu hak ediyor.

    Ha bide beşiktaştan sonra gelen kulüplerimizden ilki galatasaraydan temennim cl tarihinde gruplarda en cok gol yiyen takım olma rekorunu bidaha kırmamasï gerektiği ve 3.takım fenerbahçedende temennim avrupada gruplarda 0 çeken ilk ve tek takım olmaması gerektigi onun disinda bu iki ezeli dost * ) takimin ayni takimdan slavia pragdan 11-0 gs ve 10-1 fb avrupa arenasinda bunlari yapmamasi gerektigidir.

    ayrïca 1996 2002 doğumlu veledus topluluğunun galatasarwy(fetosaray)i begibtastan daha iyi görmeleri ne yazık okadar buyuk bir takimin 2005-2008 2010-2014 zamanlarını kötü geçirdiği doğrudur ama

    , beşiktaş şanlı günlerine geri dönmüştür. dünyanın en buyuk taraftarıyla avrupanın en iyi 15 takımı arasinda Eyyy febe ve gese taraftarı silkin ve kendine gel avrupa arenasında türkün gücünü gösteren kara kartala var gücünle destek ol . *
    ···
   tümünü göster