/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +4
    ya hadi bir git kardeşim be beni tanımadan etmeden yok herşey kolay olsunmuş yok herşey ayağımıza gelsin istyiormuşum bilmem ne bıdı bıdı yapıyorsun.

    Bir litre benzine 5 lira para veriyorsun diyorum kolaylık arıyorsun diyorsun bir araba aldığın zaman bir de devlete alıyorsun diyorum herşey çok basit olsun diyorsun salak salak konuşuyorsun be hep beylik laflar aynı kalıp cümleler insanı bilmeden hayalcisin diye yargılamak yalarken az yalayın yada gözünüzü açında dış dünyayı görün.

    Halk vergi altında inim inim inliyor insanlar 1400 1500 maaşla geçinmeye çalışıyor insanların herşeye borcu var eskiye göre borçlu oranlarına bak bakalım bi?

    Ya da eskiden asgari ücretle bir arabayı ne kadar sürede alabileceğine falan bak?

    Neymiş biz hayalciymişiz kolay olsun istiyormuşuz sinirlendiriyorsun adamı ağzımdan böyle bişey çıkmamış ama Profesör Hazretleri benim hakkımda teşhisi koydu böyleymişim ben.

    Bir litre benzine 5 lira vermeye devam et sen hadi bakalım vergi çok diyince başkalarınıda kolaya kaçıyorsun diye saçma bir argümanla suçlamaya da devam et.

    Ülke vergilerle dönüyor üretim yok denecek kadar az tarım yok hayvancılık yok eti ithal ediyoruz tarım ülkesinden kendi buğdayını üretemeyen ülke konumuna düştük.

    Ama biz hayalciyiz hala tamam siz çok realistsiniz (!)
    ···
   tümünü göster