/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +6
    o da yaptığının hata olduğunu kabul etti. bir dönem pek bir şey yaşamadık, o dönem diğer kızla takılıyordum, çok sorun olmamıştı benim için.

    bir gün Teoman konserine gittik arkadaş grubu ile birlikte. burda Esra eski sevgilisiyle karşılaştı ve öpüştü karşımda. Gece ise aynı odada farklı koltuklarda yattık arkadaş grubumuz bilmediği için, ama gece ufak bi sevişme yaşadık.

    ilerleyen dönemlerde diğer kız, Esra'nın arkadaş grubundan bi kıza itiraf etmiş. Esra'da öğrendi doğal olarak mevzuyu. önce gitti o kızın ağzına sıçtı, sonra gelip bana nasıl yaparsın böyle bi şey falan dedi..

    kızlar hakkında ufak bir tüyo vereyim, karşısında bir rakip olduğunu hissederlerse eğer, size kendilerini kanıtlamak için extra çabalarlar. ancak o rakibi tercih ettiğinizi düşünürlerse, sizi yok sayarlar.

    ben de, diğer kızı tercih etmiş gibi göründüğüm için, Esra ile aramdaki bağlantılar o sıra koptu, arkadaşlığımız dahi. ancak sadece benimle ilgileniyo diye Esra'ya söyleseydim, eminim Esra kendini kanıtlamak için daha istekli sevişecekti benimle.

    her neyse..

    ben de güvenimi boşa çıkarttığı için diğer kıza biraz ağır konuştum ve şutladım hayatımdan.
    ···
   tümünü göster