/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +5
    Sonra da, “Hem duysalar ne olacak? Sen benim helalim değil misin?” dedim. Gülerek, “Evet, öyleyim! Sen de benim helalimsin!” dedi. Onu alnından öptüm. Karım beş dakika sonra horlamaya başlamıştı. gibiştikten sonra böyle uykusu geliyordu. Ama benim de gelmişti uykum. Kendime daha fazla hakim olamadım ve derin bir uykuya daldım. 

    Sabah beni karım uyandırdı. Uyku iyi gelmiş, kendimi zinde hissediyordum. Karım, “Kızlar kahvaltı yapıyor, sen geç banyoya!” deyince, elimi eteğinin üzerinden zütünde dolaştırdım ve “Sen de gel, beraber yıkanalım!” dedim. “Olmaz, siz gidince yıkanırım ben!” dedi. Banyoya girip duşu açtım. Sıcak suyun altında epey kalıp kendime geldim. Banyodan sonra karım, “Birşeyler ye, öyle çıkarsın.” dedi, ama çok aç değildim. Kızlarla beraber çıktık. Özge uzun ceviz yeşili bir etek giymiş, başını da aynı renk bir türbanla bağlamıştı. Üzerine de dar bir pembe gömlek giymiş, ayağında yüksek topuklu bir ayakkabı vardı. Özge ön koltuğa, Esra arka koltuğa geçti. Esra’yı okula bıraktıktan sonra işyerime geldik. 

    Gıda toptancılığı işi yapıyordum. Benden başka 5 kişi vardı ve hepsi erkekti. Çoğu da bizim uzak yakın akrabalardı. Kaç zamandır telefonlara bakacak, işleri düzene sokacak bir eleman arıyordum. Deneyimli olmasına gerek yoktu. Özge bu işi kolayca yapabilirdi. ilk defa çalışacağı için çok heyecanlıydı. Kendisine ne yapması gerektiğini anlattım. ilk gün onun açısından güzel geçmişti. iş biraz hareketliydi. Telefon trafiği çok oluyordu özellikle. Akşam eve dönerken arabada koltukta uyuya kaldı. ilk kez çalıştığından bu kadar hareket onu yormuştu. Akşam yemekten sonra biraz bizimle oturduktan sonra, “Benim çok uykum var.” diyerek odasına geçti. 

    Gece odamıza çekildiğimiz zaman karımla yine güzel bir gibiş yaşadık. Karıma, “Hiç 69 yaptın mı?” diye sorunca, “O nedir?” diye cevap verdi. Bu cevabına çok güldüm. Onu tamamen soydum ve ben de soyundum. Alta uzandım ve onu 69 pozisyonunda üzerime çıkarttım.
    ···
   tümünü göster