/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2
    Çocuklara Tecavüz Siyasal Rant? Yolsuzluk siyasi rant? Neresi siyasi rant bunları açıklasana.

    Tamam Erdoğan diyor CHP'de tamam diyor Kur tarafsız komisyonu araştırsın diyor. Halka arz etsin. Olmaz öyle böyle şöyle. Hala bak adam tek hakaret etmemesine rağmen yok şöyle yok böyle. Bu sadece Kılıçdaroğluna bağlı birşey değil. AKP bunu kaçıncıya yapıyor.
    ···
    1. 1.
      0
      Mesela fetö ağzıyla kontrollü darbe diyip , darbe komisyonu kurulsun demek iki yüzlülüktür. Aynı şekilde SiHA'lara jitem diyip silahsız teröristler vurulmasın dedikten sonra terör olayları araştırılsın önergesi de iki yüzlülüktür. Yani bu samimiyetsiz ciddiyetsiz önergeler itibar da görmez kabul de edilmez.

      Siznkilerin iddiası yurt dışına para kaçırdılar yani kara para akladılardır . Bu suç isnadıdır, olay mahkemede görülür komisyonda değil .
      CHP'nin elinde tutarlı bir belge olmadığı için kaçmak için bu yolu seçiyor. Ama onları öyle bırakmayacaklar , çamur siyasetinin bedelini mahkemede ödetecekler.
      ···
    2. 2.
      +1
      Yurtdisina para gondermek suc isnadi degildir aslanim. Kaldi ki dexer erdogan canli yayinda adam öldurse bu ulkede buna ragmen iddianame hazirlayacak bir savci var mi sence ? Belgelerin hepsi gercek kaldi ki rte itiraf etti. Ne dedi yurtdisina cikan para yok aksine yurticine girdi diyor. E peki 15 milyon dolar nerden geldi ?
      ···
    3. 3.
      -1
      panpitos3535

      Kara para aklamak suç isnadıdır. Ve chp'nin iddiası kara para aklanmasıdır . Aç özgür özel'i dinle . zütünden uydurulanları hiç sevmem Erdoğan'ın öyle bir itirafı yok , CHP'nin yurt dışına para gönderildiğini iddia eden belgelerine sahte diyor. Yani belgeler sahte. Yurt dışında şirket satışından gelen para var olay bu. O da chp'nin iddiası değil zaten .

      Erdoğan'a 7/24 küfür eden , Türkiye Işid'e silah veriyor iftirasını atan Kadri Gürsel serbest bırakıldı.
      Darbeden önce Erdoğan sanki kaçıyormuş ,bir yerde saklanıyormuş gibi haber yapan sözcü çalışanları Gökmen Ulu , Mediha Olgun serbest bırakıldı.
      Geçin bu dava açacak savcı mı çıkar ayağını .
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster