/i/Teknoloji

  1. 1.
    +244 -13
    Sözlük gençliği yararlı linklerle karşınızdayım artık herkes bence kod yazmayı bilmesi gerekiyor lise-üniversite fark etmez. Boş zamanlarınız işinize yarayacak ücretsiz kod öğreten siteleri sizler için derledim bence gelişmek adına güzel bir şey. Şukuyu çok görmezsiniz umarım Başlıyorum;

    1-UDEMY

    2010 yılında kurulan bir site, yazılım konusunda gelişmek için çevrimiçi destek veren eğitim yeri. Bu sitede genellikle HTML,SCC,PYTHON Programları öncelik kazanmış durumda. Bazı kursları düşük ücretler olsada ücretsiz kurslar videlar bulunmakta.

    2- CODEACADEMY
    45 milyondan fazla üyeye sahip ücretsiz kod öğrenme sitelerinin başında gelmekte. Ayrıca benimde sürekli kullandığım bir platform. Site web tasarımı, java, SQL, gibi diller başta olmak üzre bir sürü dil bulunmakta.

    3- COURSERA

    Bu siteye 120 den fazla kurum destek vermekte hatta destek verenlerden biride stanford üniversitesi, çeşitli uzmanlıklar altında serbest giriş dili eğitimi verilmekte.

    4- AGUPIEWARE

    Programda 15 kurs var, 3ü tanıtım, 7 tanesi ana sınıf ve 5 tane de seçmeli ders olarak alt dallara ayrılıyor. Bilgisayar programcılığı için harika bir ortam.

    5- GitHUB

    Bu site ise harika bir şekilde online 100 e yakın dile 600 e yakın ücretsiz kitaplar ile takıldığınız yerde imdanıza koşacaktır.

    6- KHANACADEMY

    Adı üstünde ilgisi olanlar bilir salman khan tarafından açılan bu site, adım adım online videolar ile JavaScript ve ProcessingJS kullanarak çizimler, animasyonlar ve oyunları kodlamak veya HTML ve CSS ile web sayfaları geliştirmek için sizlere ücretsiz sunuluyor.

    7-FREE CODE CAMP

    son sitemiz size öğrencilerin toplanıp lan binler elimizdekileri diğer öğrenci binler ile paylaşalım not saklayan huurlae gibi olmayalım deyip açtıkları bir site. Sitede HTML5, CSS3, JavaScript, Databases, DevTools, Node.js, Angular.js ve Agile gibi programla dilleri için çok ayrıntılı bir sürü bilgi var.

    Dip not: zencileri sevin ve aranıza alın.

    http://www.imgim.com/b790...24-ac20-00747fec693c.jpeg
    ···
   tümünü göster