/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 201.
    +3
    O gün yurda gittikten sonra Yalçınla Özgürün hali içler acısıydı, ikiside sevdikleri kızların önünde küçük düşmüştü. (Bi tokat yemekle küçük mü düşülür demeyin erkekseniz ve de yanınızda sevdiğiniz kız varsa öyle bi gururunuz incinir ki tarifi yoktur bunun) Bana sitem ediyolardı;
    "Olum kaşgöz yapmasaydın da dalsaydık adam gibi yeseydik dayağımızı"
    "Bekleyin sadece bekleyin olum bana güvenmiyomusunuz?"
    "Kanka güveniyoruz da kızların yanında öylece tokat yeyip beklememiz koyuyo be abi"
    "Fena mı lan beraber tokat yemişliğimiz de oldu, bana bonus olarak tekmede attı muallakler (:"
    "Hala gülüyosun ya helal valla sana, sende Selinin önünde yedin olum o tokatları, tekmeyi sana koymadımı? Hiç mi demedin lan kızın yanında dayak yedim diye"
    " Kanka artık Selin dediğiniz kaşar gram umrumda değil ne düşünürse düşünsün, rezil olmadım aq kızına, siz sadece sabredin ben haber vericem size"

    Bu konuşmadan 1 hafta sonra Boludaki çocuk ıslah evinden kaçtığını öğrendiğim Can şerefsizine önce bi temiz dayak attırıp (arada bende çaktım bir iki tane) diğer iki elemanı yine aynı şekilde tokatlattırdıktan sonra içim rahatlamıştı. 9 senedir bu şehirde kalıyorum ve onların bilmedikleri bişey var hakkımda, tanıdığımız bikaç kişi var sağolsunlar onlar sayesinde hallettim herşeyi (: Bu haberi Yalçına söylediğimde "lan keşke beni de çağırsaydın o sıpaya bende vursaydım aq" deyince karşılıklı gülmeye başladık. Bu haber Selinin kulağına gidecekti ve kendi sırasını bekleyecekti o da. Korksun, korkmasını istiyorum bende zaten çünkü onun bana yaptığı şeyi ben yapmıycam ona. Allahından bulsun, ama bu düşündüğümü belli etmiyorum ona (:
    ···
   tümünü göster