1. 101.
    +1 -1
    5 günde neredeyse 2.sezonu bitirdiğim harikulade dizi beklemeden bölüm izlemek ne kadar güzel bir şeymiş lan bu diziyi her bölüm bekleyip, bekleyip nasıl izliyorsunuz anlamıyorum. diyorum da gerçi şimdi bende bekleyeceğim 5 günde eritirsem, bu kadar hızlı izlersem diziyi ama ne yapayım çok güzel be bu arada robotlar keşke dünyayı ele geçirse bu taktan insanlar hak etmiyor hiç bir şeyi bir kez daha onu öğrenmiş oldum bu dizi sayesin de resmen insanlardan ve insanlığımdan tiksindim lan meğerse birini kullanmayı ona her dediğimizi yaptırmayı hor görmeyi ve eziyet etmeyi ne kadar çok seviyormuşuz keşke ölsek şimdi gelecek olan 2 bölüm sonra 2.sezon da bitiyor hüüüüüüüüü...

    --spoiler 02x08 kiksuya--

    bu bölüm de değineceğim kısım tabii ki de en son izlediğim kiksuya bölümü sanırım en duygu yüklü ve bir kaç şeyi daha gün yüzüne çıkarmış bölüm olmuş nutkum tutulmuş bir biçim de izledim.
    Maeve ile akecheta nın son sahne de ki konuşması gözümü doldurdu umarım ölmez maeve yoksa buradan hem senaristlere hem de Lee denen yavşak herife çok pis söverim. o da yetmez instagram ve twitter adreslerini öğrenip her gün bir de oradan söverim nolur ölmesin lan ayrıca sen dolores niye kurtarmadın lan elinde imkan varken maeveyi niye gözümden 1 puan düştün bu hareketinle ayıp ettin.

    ve ford, akecheta'yı analiz ettikten sonra kendi yarattığının karşısında şaşırır;

    - seni meraklı olacak şekilde yarattım. bu boş dünyaya bakıp anlam çıkaracak şekilde. onca zamandır karanlıkta açan bir çiçekmişsin. sana en azından biraz ışık sunabilirim belki.

    --spoiler 02x08 kiksuya--

    ''lakin bu dünyada niyetleri yanlış anlamak çok kolay."
    ···
   tümünü göster