/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +17 -3
    Katılıyorum başarmayı bırak oturup 2 kitap okumadıklarından her şey diplomayla mı olur diyorlar bir başkannın kitap okumamasını normal buluyorlar çoğu ak partili 40 yaş üstü ve bilimle alakası yok adamın tabiki keki seçecek
    ···
    1. 1.
      +3 -7
      Çoğu chpli de zaten laboratuvar dan çıkmıyo dimi ülkenin çeyreği bilimden konuşsa ülke çağ atlar senin dediğine göre ülkenin yarısi konuşuyo? Ama siz bı tak yapamiyonuz son olarak sizin 40 yaş üstü içki içer millete satasir bizim 40 yaş üstü camiye gider namaz kılar siz tabiki dinsizi seciceksiniz!
      ···
      1. 1.
        +1
        Canım bebeğim, tekrar söyleyeceğim.

        Tam olarak giren partileri hatırlayabilecek miyim bilmiyorum fakat, bakmayacağım şimdi.

        SP, MHP, AKP, CHP, hdp, BBP?, iP.

        Bunların hiçbirine oy vermedim, hiçbirini desteklemiyorum zira hiçbiri benim mantığımla uyuşan şeyleri söylemiyor, kimisi yakın geliyor, kimisi çok uzak geliyor fakat oyumu alabilecek kadar mantığıma oturan bir aday görmedim henüz Türk siyasetinde bu sebepten oy kullanmıyorum.
        Onun için, chp'liler dahi dimi aq, iyi partililer einstein'a atomu parçalarken yardım etti dimi falan gibi şeyler söylemen nafile maalesef.
        Zira gibimde değil.
        ···
      2. 2.
        0
        Tamam kardeşim fikrin buysa sende haklısın
        ···
      3. 3.
        +1
        Kitap okumakla her şeyin diplomayla olduğunu söylemek ne alaka amk cahili. Her şeyin diplomayla olmadığını(Tayyip'i kastetmiyorum onun amk, genel olarak konuşuyorum) söyleyen adam aklını kullanabiliyordur. Diploma=akıl değildir amk diploman senin bir bölümü bitirdiğini gösterir. Bu kadar sığ beyninizle kitap okusanız ne okumasanız ne okuduklarınız bir gibe yaramamış ki amk. Sakıp Sabancı ilkokul mezunuydu, adamın diploması yoktu ama Türkiye'nin sayılı zenginlerindendi. Ben lise mezunuyum ama aklını senden kat be kat fazla kullanabilen entelektüel biriyim.
        ···
      4. 4.
        0
        Adam sana cevap vermemiş ki amk. Öbür elemana cevap vermiş sen neden üzerine alındın? xd
        ···
      5. 5.
        0
        Ben CHPliler bilimle çok ilgili demiyorum zaten CHP li de değilim ancak bilim merkezi kurma eğitim sistemini değiştirme (bakın sınav sistemi demiyorum zira 2 yılda bir değiştirip hiçbir tak yapamıyorlar) daha fazla kütüphane acmak yerine kıraathane açacaklar sadece 40 yaş ve üstüne çalışıyorlar gençlere katkısı yok yoksa ben CHPliler bilimle uğraşıyor mu diyorum
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      0
      sizin 40 yaş üstü içki içer millete satasir bizim 40 yaş üstü camiye gider namaz kılar siz tabiki dinsizi seciceksiniz!

      Güzel yazmıştın.iyi gidiyodun bu partilerinde vaadlerinde bilimle ilgili doğru düzgün birşeyi yoktu. Önceki icraatlerinde de yaptığı birşey yoktu.

      içki içmeyen adamı memleketi kurtarmış biri gibi anlatınca @1 e bir nebze de olsa hak verdim
      ···
    3. 3.
      0
      27 yaşındayım uzayda astronotum chp liyim

      Şaşırdın di mi

      Şizofren chp liler
      ···
    4. 4.
      0
      Ya aminakoydugum adamın sosyal hayatı yok kitabı nerde okusun
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster