/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +141 -40
    üstedit: Aşağıda özet var.

    Artık dur demenin vakti gelmiştir diye düşünüyorum. Her kızdan red yiyen, hayatında amı sadece ferrelarda görmüş veletlerin başlık açması tak etmedimi ?

    1) Kızlar kıllarını düzenli olarak alıyor kardeşim. Takıldığın kızın kalitesine göre değişir. Sen kılsız, bakımlı kız istiyorsan, önce sen temiz olucaksın !

    2) Kızların amı ölü kedi gibi falan kokmaz. içerisi öyle kokar. gibinizi içine sokup çıkarıp delik kısmını koklarsanız bayılabilirsiniz. Çok kötüdür. Çünkü çoğunda akıntı veya mantar olabiliyor ne kadar temiz bakarlarsa baksınlar. Bu sizin gibinizde sivilce çıkması kadar normaldir. Bu yüzden içine girip çıktığınızda yalamanız tavsiye edilmez. Onada gibinizi yalatmayın, kimseye bu zulmü yapmaya hakkınız yok. içeri girip çıkmadan önce yalayabilirsiniz, am kuru ve temiz hali, hem siz yalarken gelecek olan zevk suyunun tadı ve kokusu gayet güzel ve afrodizyak etkisi yaratır.

    Özet isteyen 2. maddenin son cümlesini okusun yeter.

    3) Kızlara yaklaşabilmeniz için önce özgüven sahibi ve sosyal olmanız gerekir. Gerzek gibi kızla buluşunca incisözlük moruq, bence cehape sence kim gibi gerzek gerzek muhabbetlere girerseniz tekmeyi yer buraya gelip savuşturarak prim kasarsınız gecenin sonunda osbir çekersiniz. Ülkeyi, devleti 2niz kurtarmayacaksınız. Kıza kendisi hakkında sorular sorun. Fazla çene yapmayın.

    4) Onların adetleri kötü kokuyorsa, sizinde sperminiz leş gibi kokuyor. Hani onun bunun suratına boşalayım diyorsunuz ya. O yok işte. Onlar sizle adetli iken gibişiyormu siz istemedikçe ?

    5) Kıl Allah vergisidir. Alayıda kıllarını alır. En çirkini bile. Siz unuttunuz galiba 15-16 yaşında gibinizin kılları orman olana kadar almadığınız, babanızı çağırdığınız zamanları ?

    6) O seni kendi çıkarı için kullanıp başkası için satıyorsa, 1 zahmet sende bunu anlayıver hal ve hareketlerinden, yıkık gibi kızın peşine düşme. gibip atmasını bil.

    7) Namus beyindedir diyorsa kızı araştırın napmış ne yapmamış, varsa 1 şey canınız isterse gibtir edin. istemiyorsa evlenin. O size kalmış 1 şey sizin gavat olup olmadığınıza etrafınızdaki, özellikle bu sözlükteki yıkıklar karar veremez.

    BU SÖZLÜKTE GAVATLIKLA DAŞŞAK GEÇENLERiN AM iÇiN YAPMAYACAĞI NE VAR ACABA ?

    8) Feminist diye geçinen kız zaten güzel değildir, kendisine bakılmadığı için tıpkı sizin yaptıgınız gibi erkeklere saldırarak egosunu tatmin eder ve akşdıbına 52 çekerek kendilerini parmaklarlar.

    Özet: giberim sizin yıkık dalağınızı, kızlardan red yiyip yiyip amlarına zütlerine laf yapmayın.

    edit: Hepiniz kızlara muhtaçsınız, değilmiş gibi yapmayı kesin. O amı gibmek istiyorsunuz. Gerzek olmayın, adam olun, ego kasmayın ve gibin.

    edit2: Yazdıklarımı gibinden anlayıpta rol yapmadan kız tavlanmayacağı çıkarımını yapanlar olmuş. Kasmayın arkadaşlar siz rolde yapsanız o amın nasıl 1 şey olduğunu 30unuza gelmeden anlayamayacaksınız.

    edit3: Copy paste yoktur, sporla ilgili açtığım konularıda aratabilirsiniz arkadaşlar. Değer verip okuyan herkese tek tek teşekkür ederim. Kaç kişiye ulaşabilirsek iyidir. Şuku atmanıza lüzum yok maksat herkes görsün

    edit4: 4. maddeye yanlış diyenler çoğaldı. Sperminiz çok güzel kokuyorsa önce siz deneyin isterseniz ? Kızlar size adetli amlarını yalatmaya, gibtirmeye çalışmaz. Onların adetleri onlara amk bundan size ne ? Siz sperminizi fantezi uğruna kıza bardakta içirmek, suratına attırmak, ayaklarına, dıbına, zütüne attırmayı istersiniz ama dimi ? YÜRÜYÜN GiDiN OLMAYAN AMINIZA KOYDURMAYIN. Am görmedende bu başlığa yorum atmayın.

    edit5: imla
    ···
   tümünü göster