/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +15 -4
    Erzurum’un adamı cahil olur. Çomar olur. Para göz olur. Para için her taku yerler. Genelde kansız olurlar.

    Ha diyeceksin ki sen nesin. Ben Sivaslıyım bizde de durum aynı. Genel olarak bakınca Anadolu insanını paranın köpeği yapan sisteme lanet olsun.

    Gerçi onlar da hazırmış amk hemen teslim ettiler şerefi haysiyeti.
    ···
    1. 1.
      -3
      Kansız ne demek biliyorsun amk. Kanı beş para etmez hatta. Çomarlık oranı yüksek bir memleket erzurum. Ayrıca hdp miting yapamadı ama megri megrici akepkk yaptı. Yani vekillerini göndermişler. Terörist fetullahın da memleketidir ayrıca erzurum.

      Sivaslı konusuna gelirsek, kusura bakma burada sana güzel bir söveceğim hak ettin züt oğlanı seni! Ulan amk cahili her Sivaslı alevi mi oluyor? Be soktuğumun beyinsizi hiç mi ders dinlemedin okulda? Ey amk liselisi seni aç biraz ders oku. Biraz kültürlen gibik!
      ···
      1. 1.
        0
        E be amk mun evladı sen o partinin mensubu olarak yıllardır insanları
        LAiK DiNSiZ / BAŞI AÇIK KAPALI / BiZiM PARTiDEN BiZiM PARTiDEN DEĞiL / CEMAAT MENSUBU CEMAATE DAHiL DEĞiL vb. kriterlerle ayırmadın mı? YA DA SENiN BAŞ ÇOMAR BU AYRIMI YAPRKEN ALKIŞLAMADIN MI? DESTEKLEMEDiN Mi?

        Beynini gibtiğimin çomarı bu ülkeye ayrımı getiren senin tapındıkların değil mi?! Taraf olmayan bertaraf olur diyen kimdi!

        Şimdi düşman bellediğiniz fetoya zamanında hoca efendi hazretleri derken siz ben onu cemaati ve kadrolaşmalarını eleştirirken bana vatan haini diyen yine siz çomarlardınız ne çabuk unuttunuz bu huur çocukluklarınızı?

        BUNCA HIRSIZLIĞA, ARSIZLIĞA, HAK YEMEYE GÖZ YUMDUĞUNUZ iÇiN, DESTEK ÇIKTIĞINIZ iÇiN, VATANA iHANET ETTiĞiNiZ EDENE DE YANCI OLDUĞUNUZ iÇiN SiZE KANSIZ DEMEK VATAN HAiNi DEMEK HAFiF BiLE KALIR!!!

        Fetullah dediğin yılanın hayatını gibeyim amk veledi ben siz miyim hayatını merak edip araştıracağım! Size cemaat evinde onu oeygamber diye anlatmışlar belli. gibimde olmaz nereli olduğu! Kurduğu cemaatin temelleri atıldı erzurumda merkezi erzurumda. Bu da yeterli bir sebep bence!

        Sivasın çoğu alevidir diyerek cehaletini bir kez daha ortaya koymuşsun mal oğlu mal. Sivas’da aleviler var ama çoğunluk değiller. Ha keşke çoğunluk olsalardı. En azından akıllarını kullanabilen insanlardır aleviler. Çomarlar gibi çoban nereye onlar oraya değiller en azından!

        Son olarak erzurumun sosyal yapısını çok iyi bilirim. 1,5 sene yaşadım bir proje için. %90’ı manus bekçiliği yapar ama yoldan geçene de bakmayı ihmal etmez.

        Kendi karısını kara çarşafa mahkum eder ama gidip elin huursunu parayla giber.

        Üniversiteliyi kazıklamaya çalışır ondan parayı kazanır ama hiç sevmez üniversiteliyi.

        Gençleri ocak denen tak çukurlarında zaman öldürür ama gelin şantiyede iş var dediğinde çalışmaya zütleri yemez.

        Daha sayardım ama boş ver. Anadolunun her yerinde artık kanser gibi yayılmış bu hastalık. Kurtuluş yok!!! Dibe vuracağız belki o zaman anlarlar!
        ···
   tümünü göster