/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 26.
    -1
    senin dalga geçtiğin kişi alim dir. kaddes allahü sessiruhtur .peygamber efendimizin soyundandır. Allah senin belanı versin şerefsiz insan.bi şeye hakaret etmeden önce araştır .

    türk islam sentezinde nakşibendilik önemli rol oynamıştır. Anadolu ya islamı yayan ahmet yesevi sarı saltuk şahınakşibendi,nin talebesidir. Şah ı nakşibendi hazretlerinin türbesi ata yurdumuz olan orta asyanın uzbekistan(özbekistan)(oguzbekistan) ülkesinin buhara şehrindedir.

    senin dalga geçtiğin alim de nakşibendidir.

    nakşibendi cemaatler zararsızdır.bu şerefsiz fetöşcular yüzünden ülkedeki iyi insanlarla kötü art niyetli kişiler birbirine karışmaktadır.

    bak güzel kardeşim
    ben hiç bir tarikata bağlı değilim ama senin gibi veledleri görünce tav oluyorum.Bi şeye hakaret ederken milli değerlere(atatürk ,bayrak, istiklal marşı ) dini değerlere(Kuran, hadis ,peygamber ,evliya ,allah dostları) ettiğin hakaretin ucunun böyle şeylere gitmediğine emin ol.
    kara mizah diyerek dini degerlere milli değerlerle alay ediyorlar sen ve senin gibiler
    . sevmiyor olabilir sin ama saygı duy.sen sevmiyorsun diye tüm dünyanın değişecek hali yok. saygı da duymazsan bari hakaret etme böyle şeylere.

    yoksa az yaşarsın,
    gerçi böyle asalakça yasamanın bi anlamı yok
    ···
   tümünü göster