/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +3
    temizlemek derken bildiğin temizlemek aq, meğer adamlar zütümüze bez bağlamışlar sıçtıkca değiştireceklermiş ... oğlum nasıl utandım varya anlatamam lan 28 yaşında adamın zütünden takunu silecekler hemde karılı erkekli , ulan o hemşirelerden Allah bin kere razı olsun lan varya yok böyle birşey.. Artık çok utanmaya başlamıştım bu durumdan o yüzden katı bişiler zaten çenem kırık olduğu için yiyemiyordum bu sefer yoğurta falan yüklendim dedim kakam gelmesin hem işeyeyim ..
    sonra durumu farkketti hemşireler bana kızdılar.
    arkadaşlar sürekli yoğun bakımda hareket var hastalardan garip garip sesler geliyor başına üşüşüyorlar falan sonra perdeler çekiliyor bir bakıyorum o hasta gitmiş yerine başkası gelmiş..
    meğer o gidenler bildiğin ölüyorlarmış, pgibolojim çok bozulmuştu abi odada değişmeyen tek hasta bendim hık hık hık diye gidiyor herkes birer birer.
    doktoruma yalvarıyorum beni burdan çıkarın servise zütürün diye ama imkansız hala durumum çok kritik.
    dışarıda yağmur yağıyor gök gürlüyor ben bakamıyorum sesi geliyor çok hoşuma gidiyor..
    bırakın ayağa kalkmayı hareket bile edemiyorum ben.
    karşımda hemşireler tv izliyor tvnin sesi geliyor göremiyorum güzel yemekler yiyorlar kokusu geliyor içim gidiyordu. tam karşımda lavabo vardı lavaboda ellerini yıkıyorlardı çok kıskanıyordum, çünkü ben hergün ıslak mendille temizleniyordum çok pislenmiştim artık
    ···
   tümünü göster