/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +28 -2

    huur olduğunu bilmiyorsanız hakkında güzel şeyler yazarken 5 kere düşünün.

    Kendisi buram buram taşşak kokan inci sözlük'te az bulunan kadın cinsiyetinden olduğundan,bu cinsiyetinden dolayı yıllardır zütünü kaldıran yazarların ve 250 gramlık amcığının verdiği özgüvenden olsa gerek, zütünü Everest dağının zirvelerine ulaştırmayı başardı. Ve bu pastanın üzerine konulan son kiraz, sözlük modluğu yetkisi oldu.

    Bu yetkiyi aldığında, saatlerdir gibilen bir kadının volkan patlaması gibi orgazm olmasında yaşadığı etkiye yakın bir etki olan özgüven patlamasını yaşadı, ve yetkilerini müthiş bir ego ile rezil rezalet bir şekilde kullandı.

    dıbının keyfine göre başlıkları trendden alması, silik çaylak atması, kendisinden aşağıdaki yetkilerde bulunan insanları sanki sözlük tarlasıymış da bizim gibiler marabasıymış gibi azarlaması gibi gibi yediği taklardan dolayı yetki elinden alındı.

    Olan bitenden inci tanesi minci tanesi ayaklarıyla da tatlı gözükmeye çalışarak gibindirik egosunu tatmin ettirmeye çalışma çabalarının son bulması da ben ve benim gibi yüzlerce yazarı mutlu etti tabii ki.

    edit:
    Biraz daha yazmaya devam edelim ifşa vermeden. Bu maraba muhabbetini biraz daha açalım.

    Kendisinin yapması gereken görevlerde (burayı altını çizerek söylüyorum) dikkatsiz, özensiz davranıp ilgilenmediği işlerden dolayı zincirleme olarak bazı istenmeyen olaylar gelişirdi. Ve bu olaylar sonucunda comodlarla tek takışan insan kendisi olurdu.

    Bir kaç hafta öncesinde sözde dertleşecek kadar samimi olabilen bu zat-ı kevaşe, mod olduktan sonra daha hiç bir taku araştırmadan insanları kankacılık ile suçlayabilen, sen hangi hakla şunu yaparsın ki gibi büyüklenmelere sahip ve kendi hakkınızı hukukunuzu savunduğunuzda da şeref muhabbetlerine girecek kadar alçak bir insandır.

    Neticesinde sözlük pekekentinin gibi değildi, patlayana kadar oynayamadı.

    ···
   tümünü göster