/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +4 -2
    1 senin birini sevmen, senin o kisiye yaptigin bir iyilik degil. birini gorunce hormonlarinin devreye girmesi o kisiyi sana borclu sorumlu yapmaz.

    2 o yuzden iliskiye baslarken bunun iki kisinin hur iradesi ile baslayip bitecegini kabul etmek gerekir.

    3 herkes birilerinden hoslanir, ilgisi bitebilir, baskasi ile ilgilenebilir, bunlar gayet normal seylerdir. o yuzden karsi cinsten birinden hoslanmayi, abartmak, agirlastirmak, arabesklestirmek dogru bir davranis degildir.

    4 insan beyni manipulasyona cok musaittir, ruya ile gercegi ayirt etmekte bile zorlanir. o yuzden yasanan iliskiyi, veya sonrasinda gelen ayriligi abartmak, agirlastirmak, arabesklestirmek, beyninizi buna ikna edecektir. beyniniz de buna gore hormonlar salgilayip sizin dediginiz kadar kotu hissetmenizi saglayacaktir. dusunceler beyni, beyin de dusunceleri tetikler. bu zinciri kiramazsaniz icinden cikamayacaginiz bir depresyona girebilirsiniz.

    5 herseyin oldugu gibi ayriligin da guzel yanlari vardir. ozgurluk gibi. o yuzden ayrilinca los bir odada arabesk muzik esliginde sigara ustune sigara yakmak yerine, piyasaya cikin, kari kiz kesin, facebook'tan vs fazla samimiyetiniz olmayan kizlara iltifat edip bakin nasil tepki veriyorlar.
    ···
   tümünü göster