/i/Erkekler

XX değil, XY
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +37 -5
    Kadın sünneti gibi erkek sünneti de yasaklanmalıdır. Sünnet sağlığa zararlıdır. Sünnet, çocuk hakları ihlalidir, erkek haklarına tecavüzdür. Sünnet dini bir gereklilik/farz olmadığı gibi, cinsel zevki %51 ila %80 oranında azaltan genital bir sakatlanmadır.

    erkeğe yapıldığı yönünde hadisler olduğu gibi kadına yapıldığına dair de birçok hadis vardır lütfen dini açıdan bakmayın ve elinizi vicdanınıza koyun..

    (bkz: istismara karşı bir imza atmak ister misiniz)
    ···
    1. 1.
      +1 -17
      twitterdan falan mı okudun amk bunları
      erkek sünneti cinsel hastalık ve mikrop kapma ihtimalini yüksek oranda düşürüyor, onun dışında bir faydası ya da zararı yok
      ürolog tanıdığın varsa sorabilirsin
      ···
      1. 1.
        +2
        twitter’dan okumadım panpa o senin önlüyor dediğin hastalık kadında da var dünyanın sadece %25/30’luk bir kesimi sünnetli ve 250 milyon s*nnetli kadın var ve s*nnet olmayan dünyanın geri kalan kısmında bu hastalıklar yok denecek kadar az bir oranda görülüyor aksine sünnetli erkeklerde hastalık riski daha çok görülüyor birton kaynak yığabilirim buraya dünyada profesyonel hiç bir sağlık örgütü s*nneti desteklemez

        FARKINDA DEĞiLSiN ÇÜNKÜ SANA S*NNETSiZ BiR ŞEKiLDE iLiŞKiYE GiRME iMKANI TANINMADI

        o kesilen yerde 75 metre uzunluğunda 20 bini aşkın sinir ucu bulunuyor yani kadınların nasıl klitoris başı yukarıda geri kalan kısım içe doğruysa erkeklerde de penis başı öne doğru ve iç kısım kalkınca gerilip penise yayılıyor ne kaybettiğinin farkında bile değilsin panpa daha sayabilirim istediğin kaynağı türk prefesörlerinden tut islami ilim adamlarına, yabancı kaynaklara kadar verebilirim..
        ···
      2. 2.
        0
        Kaynakları verirsen sevinirim üstat
        ···
      3. 3.
        +3
        BUYUR PANPA

        aralarında islami ilim adamları da var çoğu islami kaynaklar, istersen türkiye dışı daha global kaynaklar da verebilirim..

        https://www.google.com.tr...lsa-sunnet-ettirmem-cunku ... -1805161200.html

        https://www.change.org/p/...kek-sünneti-yasaklansın

        https://www.kitapyurdu.com/kitap/sunnet/69788.html

        https://m.kitapyurdu.com/...uHw7E1r35oOEaAi2oEALw_wcB

        https://youtu.be/ZS51424TEOU

        https://youtu.be/6pyN4CKbfy0

        https://youtu.be/HfveT9txsig
        ···
      4. 4.
        +3 -1
        eğer beynini çıkartırsan beyin hastalıklarından muaf olursun, bacağını kesersen bacağın hiçbi zaman sorun çıkartmaz. aynı şekilde sünnet derisini de kesersen sünnet derisi hiçbi şekilde hasta olmaz. bu mantıkla deriyi kesiyolar.
        ···
      5. 5.
        +4
        aynen panpa ileride çürüyecek diye sağlam dişi çekmeye benzer bu, ve göz kapağı göz için nasıl bir işlev sağlıyor ise üstderi de glans (penis başı) için aynı işlevi sağlıyor..
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      0
      Zevki azalttığının kaynağı var mı panpa ben inanmıyorum ona
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        panpa şimdi buraya yığınla kaynak yığsam ne yazar

        bak sana şöyle anlatayım sen masturbasyon yapıyosun ya hani o penis başının alt kısmındaki deri uyarılıyor ve kırmızı rengi alıyor bir zaman sonra illaki farketmişsindir işte o deri aslında glansın yani penisin başını kaplayan iç kısım kadında nasıl klitoris başı yukarıda ve geri kalan kısım g noktası veya frenulum içe doğruysa erkeklerde ise glans (penis başı) öne doğru ve ereksiyon sırasında foreskin (yani üst deri) geriye doğru gerilerek frenulum ve sinir hücreleri penisin tüm gövdesine yayılır ilişki sırasında vajinal sıvının dışarı değilde içeri yayılmasını sağlar ve o sinir hücreleri beyne tam iletim sağlar bu da tam anlamıyla tatmin olmak yani orgazmdır

        yeterli mi panpa, vereyim mi kaynak?

        ayrıca o penis başının alt kısmındaki deriye masturbasyon yaparken kırmızılaştığında bak milyonlarca kılcal damarı belirgin bir şekilde görebilirsin zaten

        edit: bu görseldeki gibi geriye doğru çekilmiş üst deri

        http://www.imgim.com/7277...7a-bb3d-e82cad09a85d.jpeg
        ···
    3. 3.
      -4
      Ekşi sözlükten okumuş olabilir pnp
      ···
      1. 1.
        +1
        geneli kendi canlı görüp araştırmam, sorguladıkladımı araştırmam, yabancı ve yerli kaynaklardan edindiğim bilgi ile teyit etmem..

        ben ekşiden birşey okumadım fakat sen elini vicdanına koy ve şunu bir oku sadece.

        https://www.kitapyurdu.com/kitap/sunnet/69788.html
        ···
    4. 4.
      +2
      Şu cahillere niye laf anlatıyosun ki amk yıkık asosyali bide eksi sozlükte okumustur diyor
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster