/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4
    Hayatındaki tek başarısı dünyada konuşulan dillerden birine çalışmış olmak olan acınası varlık, milenyumlu oybirinci.

    Annesiyle her hafta görüşüyorum. Amdan zütten her taraftan veriyor sağolsun, hiç ekgib bırakmıyor. Çatır çatır da gibtiriyor hiç sesini çıkarmadan. Oğluşuna tembihlediği gibi ingilizce konuşarak tahrik ediyorum, onu yumuşacık pamuk gibi yapıp at gibi gibiyorum. Şu anlık bedavaya yapıyor bakalım ileride ne olacak.

    huur dün gece 100 TL aldı benden. Bugün herkesten 100 er lira alacakmış oğlu ingilitere\\\\\\\'ye gidecekmiş bilet lazım diye böyle böyle topluyorum dedi, ben de karşılıksız kalmasın bugünlük dedim.

    Bugün ingiltere\\\'ye gitmiş huur oğluyla birlikte. Video atmış bana amk kurşun asker gibi adamlara kendini gibtirirken. Bana acı çektirmeye çalışıyor...

    Bugün moralimi bozdu galiba zütünde fissür olmuş geçenki buluşmamızdan. Vermem de vermem dedi gibtiğimin doktoru yasaklamış. Umarım amında bir problem olmaz yoksa teyzesi çok çirkin :/

    Yaklaşık 1 hafta önce yine annesini gibeyim diye yalvar yakar elime ulaştı. Yok efendim ingiltere'ye gidecekmiş beyefendi de bilmem ne... Neyse ki elimde bir kaç düzine sterlin vardı. Buna bir bilet aldım 1 haftadır biniyorum anasına Harley motorgiblet gibi. O da bastıkça ötüyor dıbına koyayım. Öyle değişik bir şey. Tavsiye ederim hepinize.
    ···
    1. 1.
      0
      hahaahahah güzel zoruna gitmiş senden yaşça küçük birinin hatanı yüzüne vurması ve yedirememen. Devam böyle. Ama ders istersen annenden arta kalan zamanda anca verebilirim.
      ···
    2. 2.
      0
      ahahahahahahaha ben böyle veledini görmedim sözlük tarihinde ahahahahhaah. Entrylerine bakıyorum. Birdaha görmiyeyim ingilizce hatanı yoksa validen pişman olur.
      ···
    3. 3.
      -1
      olum biryerlerde çalışıyorsan ing biliyorum deme. orada da düzletirler seni oradaki adamlarında ardından whining bitch gibi zırlarsın ahahahhaa
      ···
    4. 4.
      -1
      haahahahahahaahahah
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster