/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Bölüm 3

    Antranmanda önceden olduğu gibi kızlar olabildiğince hızlı vuruyordu toplara.. fakat işin rengi bu sefer biraz değişikti. Antrenmanın sonunda hepsi sırayla şut çekecekti.

    Tiff suratına çarpan birkaç şuttan sonra kendisini sakınmaya başladı. Kızlar bu duruma sinirlendip daha hızlı vurdular ve tiff kendini sakındı, kızlar iyice deli oldular bu duruma. Tiffe kaleci olmak istiyosa toptan korkmaması gerektiğini soylediler. Onun iyiliğini düşünüyo gibi gosteriyorlardı kendilerini.. suratına bi kaç top daha çarptı.. tiff iyice afalladı ama kızlar tatmin olmadı.. tiff kendisini sakınarak korumaya aldı. Kızlar iyice deli oldular.

    Ardından başka bişey yapmanin daha iyi olacağını söylediler.. tiffi yüzüstü yere yatırdılar. Kizlardan bazıları kollarını tuttu, diğerleri de bacaklarını. Suratını kaldırmasını söylediler. Böylelikle toptan korkmadıgıni gorebileceklerini söylediler. Tiff suratını kaldırdı. Takım kaptanı olan kız.. tiffe en çok kini olan.. ve herşey başının altından çıkan.. topu tiffin suratının bir karış önüne koydu. Diger kızlar tiffi sıkıca tutuyordu, gerildi gerildi koşarak geldi ve tüm gücüyle topa vurdu.

    Daha çok ayağıyla karışık top tiff'in suratında patladı. Öyle bir ses çıktı ki tiffi tutan kızlar dondu kaldı. Bir an korkunç bir sessizlik oldu. Topa vuran kız da öylece dondu kaldı.

    Tiff\'in suratı çimlere düşmüştü, öylece yüzüstü yatıyordu. Onu tutan kızlar yavaş yavaş bıraktılar ve teker teker ordan ayrıldılar.
    ···
   tümünü göster