/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +45 -1
    inci sözlük bitik, uludağ desen o da öyle, inci caps diye bir yer var mı artık bilmiyorum, haberself desen twitterine girdim postlarına 1 kişi bile yorum yapmamış, mentionlamamış, beğenmemiş bomboş. Promoviral desen çeşitli sosyal medya platformlarından, twitter vb. ban yemiş, growth hack vb derken anası gibilmiş bir proje. Sosyotrendin youtube kanalında 3 aylık videolarında 300 görüntülenme var site vb desen çöp. Tamamen başarısızlık tablosu internetin çöplüğü
    ···
    1. 1.
      +8
      bundan daha haklı bir entari görmedim
      ···
    2. 2.
      +13
      adam tüm hayalet siteleri aldı daha da alacaktır çok da para veriyor değer miydi emin adanur varlığın bu ama yokluğun da aynıydı.
      ···
      1. 1.
        +3
        inci sözlükte 100 kişi ya var ya yok falat yabancı sitelerde buraya tahminen günde 30.000 kişinin girdiği yazıyor. Reklam gelirlerine bakarsak buranın günde 2000-3000Tl+ tahmin ediliyor. Ayrıca bazen büyük firmaların inci sözlüğe banner reklam verdikleri de oluyor. Şimdi düşündüğümüzde buraya gerçekten 30.000-50.000 kişi giriyor mudur? Yoksa bu değerler promoviralin oyunları mı? Promoviral- reklamcılarla iş birliği içerisinde, Growth Hack,
        içerikle Toplum Manipülasyonu gibi konularda hizmet vermekte. Burası aslında 100-200 üye kişinin takıldığı ve ayrıca binlerce gerçek kullanıcı gibi botların bulunduğu bir platform mu? Tamamen suni oluşturulmuş bir para basma makinesi mi yoksa ölümüne terk edilmiş bir platform mu düşünmek gerekiyor.
        ···
      2. 2.
        -1
        Burası para aklama makinesi kardeşim oara getirmese de olur
        ···
      3. 3.
        0
        Sözlüğü 10 milyona alarak nasıl kara para aklıyorlar anlatabilir misin? Mesela gerçek fiyatı 1 milyon olsun, 10 milyon verdiklerinde nasıl para aklanmış oluyor? Dostum kara para aklama olayı sende olmayan bir parayı yani kazancını legalize etmektir. Mesela 10milyon Tlin kara para olarak duruyordur bunu yavaş yavaş legalize edersin heisenbergdeki gibi oto yıkama açıp günde 5 kişi geliyorsa 15 kişi gelmiş gibi yazıp her gün 500Tl kasaya koyarsın. Örneğin budur kara para aklama 1 milyonluk siteyi 10 milyona alarak veya öyle söyleyerek neyi aklıyorlar lütfen anlat cidden merak ediyorum nedir düşündüğün?
        ···
      4. 4.
        0
        agalar sözlükte herhangi bir değişim yoksa silikler de açıldıysa bunlar resmen göz boyamadır eğer sözlükte bir şeyler iyi durumda olsaydı az buçuk değişim olurdu herhalde değil mi? Çarkı sen ben çeviriyoruz anasını satayım sözlükte en çok isim yapan adamlar silinmişti zaten şimdi geri açıldı eski muhabbetler dönsün biraz daha renk gelsin diye ama olmadı. bir zamanların efsanesi inci sözlük şimdilerde başka bir hayalet olan mynet kadar bile popüler değil para çöpe gitti resmen. emin adanur inşaatçı adam bursaspor başkanlığına bile adaylık koydu demek ki parası çok saçacak yer arıyor (takım konusunda destekliyorum ama yaptığı yatırımlar için aynısını söyleyemem)
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster