1. 26.
    +2
    Selam dostum, ilk soruna maalesef ki bir yanıtım yok çünkü benim zamanımda bu yayın işleri falan bu derece değildi, o yüzden ne söylesem boş konuşmuş olurum kusura bakmamanı umarak bu soruyu geçiyorum.

    ikinci soruna gelecek olursam, derindarbe ile çalışma fırsatı bulmuş biri olarak şunu söyleyebilirim ki ikisi de haksız. ikisinin de derdi prim yapmak ve para kazanmaktan başka hiç bir şey değil, kadirlandı fazla tanımıyorum ama gözlemlediğim kadarıyla arka fona müzik koyarak devlet yönettiğini bir ordusu olduğunu, zaferler kazandığını falan düşünüyor galiba arkadaş.

    aynı şekilde derindarbe de ne olursa olsun bir projeye emek vermiş, ama iyi ama kötü süreçler geçirmiş bir yönetici. sanıldığı gibi egoist biri değil, takım içerisindeyken GF'nin diğer bir oyunu olan skill vardı, hep birlikte onu oynardık bazı zamanlar da ve kesinlikle öyle ego manyağı ciddi bir adam falan değildi. çok rahat bir şekilde teamspeak üzerindeyken tek gördüğünde yanına çıkıp "comam nasılsınız" diye sorup sohbet edebiliyordun. kısacası ikisi hakkında da hiç bir şey düşünmüyorum, ikisi de cebinin derdinde. umarım cevaplayabilmişimdir.
    ···
   tümünü göster