1. 51.
    +1
    Kanıtlar gönderildi dostum, sorularına gelecek olursak
    1 - Sohbet satırından yapılabilen komutlar vardı fakat pvp serverler gibi GM seviyesinde değildi, oyun içi transport vb komutlar harici yetkiler SGM seviyesinde başlıyordu.
    2- PVP sunucuları bilmiyorum fakat TR sunucusunda iki türlü gizlenme komutu vardı, birinci komutu kullanırsan gizleniyordun fakat mesela bir oyuncunun önüne geçtiğinde oyuncu sana takılıp gidemiyordu, bu şekilde bazen canım sıkılınca eğlendiğim oluyordu * bir kere kendi çıkarı için hile kullanan masum bir oyuncuya bunu yapmıştım sürekli önüne geçip takılmasını sağlıyordum en son dayanamayıp " tamam yakaladın banla sende kurtul bende kurtulayım amk" yazmıştı kıyamayıp yoluma devam etmiştim. ikinci komutu kullandığında ise sistem tarafından komple gizleniyordun yani oyunda yok gibi oluyordun hiç bir oyuncu sana takılamıyordu falan, bu ikinci komut hilelerin anti gm özelliğini bypass etmek içindi.
    3- Üstümde sadece silah ve zırh vardı * ama ismini hatırlamadığım ve normal oyuncularda olmayan 2 tane taş vardı silah ve zırh da, vsleri falan bu sayede kazanıyorduk çok garip efsunları vardı ama hatırlamıyorum.
    4- 120 level bir hesabı kapatmıştım, hem de süresiz * ego tatmini olayı şöyle aslında, tamam yalan yok illa ki bi "padişah oldum ben amk" havalarında geziyorsun ve karşında da illa ki "mağrurlanma padişahım, senden büyük Allah var" diyen bir oyuncu kitlesi de denk geliyor. Ama ben tam tersi bir şekilde oyun içinde çok ılımlıydım, oyuncular beni gördüğü zaman çok seviniyorlardı ve sohbet bile ediyordum pm üzerinden. Hatta bir oyuncu sanıyorum yaşı küçüktü, bana pm üzerinden gerçek adını söylemişti ve bir daha oyuna girdiği zaman bana pm attığında onu hatırlamamı istemişti, bende not defterine ismini ve nickini kaydetmiştim ve pm attığında ismiyle cevap vermiştim çok mutlu olmuştu. Hesap kapatma konusuna gelecek olursak, depo önünde takılırken 120 level bir hesap , bilindik bir lonca lideriydi ve lonca üyeleriyle yan yana duruyorlardı. Beni görünce chate "işte bunlarda buralarda böyle ego tatmini yapıyorlar" falan şeklinde konuştu, bende karşısında şirketin bir temsilcisi olarak bulunduğumu ve sevmese bile saygı göstermesi gerektiğini söyledim. o da aklı sıra kurallara çok hakimmiş gibi konuşmasında hiç bir sorun olmadığını ve böyle konuşabileceğini söyleyip uzattı, ben de lafı fazla uzatmayayım neyse uyarmama rağmen devam etti ve hesap kapatma nedenleri arasında yer alan "şirket yöneticisiyle saygısız konuşma" şeklinde minor ceza verdim hesabı 1 hafta kapandı, 1 hafta sonra bu tekrar aynı konuşmalara devam etti, yine kapattım bu süreç 2 3 kere tekrarlandı ve hesbı 4 majore ulaştı ve süresiz kapandı * o egolu lider ticket üzerinden çocuk gibi ağladı ama GM'ye yanlış yapılmazzzzzz...
    5- GM hesabın sadece belirli serverlerda vardı, bazı sunuculara girdiğin zaman karakterin yoktu ve zaten kafana göre her sunucuya giremiyordun. Mesela Anadolu sunucusunda görevlisin, kendi oyuncu karakterin Karadeniz sunucusunda, kafana göre Karadeniz sunucusuna giremezdin. Ya da oyuncu karakterin olmayan sunucuya girmek istesen bile admine bilgi verip girebiliyordun.
    6- 1000 ticket okuduğunda 25 Euro ep kuponu veriyorlardı, ücreti için değil zevkli olduğu için ve kafa dağıtmak için bu işi yaptım.
    7- Bir admin ile ciddi derece de tartıştım, küfür ettim, savunmam istendi ve savunmamı vermeyi reddedip ayrıldım *
    8- Hmmm... bunu baya düşündüm ama inan şu diye sunabileceğim bir şey aklıma gelmedi. ama aslında eminim ki çok güleceğiniz, şaşıracağınız ve muhtemelen bilmediğiniz şey şu : gm olduğunuz da trial game masterlik süreciniz bittiğinde size yeni bir gm hesabı veriliyor ve kullanıcı adı : gemehesap1xx şeklinde * evet gm değil geme *

    umarım cevaplarım yeterlidir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster