/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
https://imgyukle.com/i/VLP9NP
  1. 1.
    +5
    5 yaşlarındayken mahallede bir arkadaş grubumuz vardı. Apartmanda oturuyorduk. 8. Katta bir Seval teyze vardı çocuğu olmuyordu yeğeni gelirdi arada bizim yaşımızda ismi de aliydi. Mahallede kimse Ali'yi sevmezdi çünkü kendisinin pgibolojik sorunları vardı bu sorunların karşılığında genelde bize sapıkça sarılıp parmak atar küfür ederdi. Çocuktuk aq 5 yaşındasın kim ister böyle bir yavsakla oynamayi ikide birde gotune parmak yicen küfür yicen aq.
    O zmanlar bakkal çocuklar şu içsin diye açık deterjan bidonunun birine su koyardı bizde susayinca içerdik. Başlığa koyduğum şeyden aq.
    Bi gün bakkal bizi uyardı su bidonu ile klorak bidonunun yerini değiştirdiğini söyledi. O gün huur çocuğu Ali Seval teyzelere gelmisti bizi parmaklamisti yine pic. Bu orosou çocuğu susayinca uyarmadik gitti lıkır lıkır içti kloragi :D
    Biz 4 arkadaş ona söylememe kararını almıştık. Aq evladı fenalaşınca ambulans geldi zütürdü. Bizde 4 arkadaş gotumuzu parmaklayan suikast duzenledigimiz picin ölmesinden korkup ağladık ( ağladık çünkü Ali'nin olmesinden ziyade hapse gireriz bizi bulurlar diye korktuk :D )
    Gotumuzu parmakladigi için ölümden dönen Ali içinde ağlattı hayat bizi 5 yaşında ...
    ···
   tümünü göster