/i/Para

  1. 51.
    +1
    puahah amk, 25k tl lik ders almışsın gibi düşün çalış öde borcunu. fena değil güzel tecrübe olmuş bir daha bulaşma.
    he daha pahalı ders istiyorum diyorsan tekrar kredi çek, bu sefer 50bin tl ilk ders almış olursun daha sağlam bir ders olur.
    aga eğlence için oynayacaksın zaten bu tarz şeyleri. mesela ben yurt dışında poker oynadım atıyorum 1000tl limit koydum, battım çıktım yani 1000tl yi o an da milletle eğlenmek harcamak için yakmayı göze aldım zaten. 1000i kaybedip inat yaparsan yok bu sefer 1500 koyacağım dersen bunun sonu gelmez ki, ne zaman tatmin olacaksın?
    şöyle bir anımı da yazayım;
    ben pokeri online oyunlarda çok iyi oynarım, veya öyle olduğumu düşünüyordum. iddalıyım 8 kişi buluştuk herkes çok iddali tabi, yurtdışında bir arkadaşımın evinde döndük işte ancak reelde işler çok değişiyor, oynadığım arkadaşımın babası profesyonel oyuncu ve turnuvadan 1m$ kazanmış evlerini pokerle almışlar falan. bu çinli çocuk ve gürcistanlı bi eleman hepimizin eline verdi, işte ona sormuştum böyle turnuvalarda veya reel casinolarda şansımız olabilir mi gibisinden dediği şey oradaki insanlar öyle bir oynuyorlar ki ne var ne yok kaybedersiniz bulaşmayın bile. kendisi babasıyla antreman yapıyormuş ama o bile o casionlarda eline vereceklerini düşünüyor.

    yani kumarda elinize verirler arkadaşlar, elinize verilmek sizin hoşunuza gidiyorsa gidin biraz para harcayın versinler. ben o gün harcadım biraz elime verdi çocuk. akıl alır gibi değil nasıl kaybettiğimi çözemedim. yani poker amk yıllardır online telefon falan oynadım baya sağlam yükseldim eleman öyle blöfler yapıyor ki görsen batıyorsun görmesen batıyorsun maymun etti gibip attı bizi

    edit: bir de evden çıkarken çocuk kazanadığı paraları elimize verip, ensemize vurarak annenize selam söyleyin o anlar dedi. dermişim burası abartı oldu da öncekiler reel.
    ···
   tümünü göster