/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -1
    5 yıl öncesine kadar doğru olan önerme, ancak şu an istanbul yannan gibi bir şehirdir. Leş leş. He hala TRde en iyi tartışılmaz ancak yurtdışıyla kıyaslanamaz bile. Yurtdışına çıkıp orada ortam kuramamış, dışlanmış tipler yağ hülı istanbol çok eyidi özlyüorz diye enikliyorlar.
    Istanbul gib gibi bir şehirdir. Güvenli de değildir, eğlence kültürü de yoktur. Halk fakir saygısızdır, havası suyu her şeyi pistir. Trafik kaos. Geçen seneye kadar michelinli restoran bile yoktu amk. Tarihi ve şirketler burada olmasa bomtak bir yer olurdu.
    Doğma büyüme izmirliyim. istanbulda yaşıyorum, yurtdışında da yaşadım.
    izmir ise bir KÖYdür la izmir de dünya mutfağı bile yoktur, eğlence kültürü yoktur, avam kesim ve oturmuş bir kültür yoktur tarihi de yarım yamalak eserler ne nerede bilen yok. izmir varya tam bir köy. Bornovaya git bak her yer gibik patsocu hamburgerci kahvehane. Millet makarna yemekten beynini yakmış. Öğrenciler ve Alsancak 2 bira içip gibişip geçiniyorlar işte. Sanat müze resim falan yok olm bomboş. şehir uyuşturucuya da batmaya başladı. izmirin tek güzel yanı sahil şerididir amk cırcır böceği deniz sörf falan takılırsın. Balıkçı köyleri falan iyidir.
    Trdeki öteki şehirler Antalya Kaş tarafları doğası hariç bomtaktur.
    Hele kayseri falan aman allahım, insan mordora geldiğini sanıyor
    ···
   tümünü göster