/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1 -1
    Ayrıyeten tünel, silah, merdiven gibi şeylerin anldıbını değiştirmiyor Freud, tünelin vajina silahın penis olduğu sabit, amcık..
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Senin ben anani bacini kitabini gibeyim madrabaz huur evladi . Ulan üfürükcülerin cihangir versiyonusun kitabini gibtiğim , her zihnin nesnelere çağrışımı ayni olabilirmi öküz huur evladı 😃 bak beyinsiz oldugun icin sana senin dilinle konuşuyorum Ruyalarin yorumu kitabi ve freud bilimden bagimsiz kendi yazilarini yazan bir pgibanalisttir . Gunumuzde cokca tartisilcak soylemleri varken ve bir çoğu bilimle çürütülmüşken , freudun dahi rüya yorumlamada yetersiz kaldiğini belirtmesinin uzerine senin " ruyalari yorumlayabiliyorum " demen aptal madrabaz bir huur evladi olduğunu gösterir . Senin anani gibeyim .
      ···
    2. 2.
      +1
      dıbına koyayım kime ne kadar soktuysak soktuğumuzun dili çözülüyor. Lan Freud'u beğenmemek sana mı kaldı muallak? Burda bir kişi yanlışsın demediyse bu Freud'un bazı konularda haklı olduğunu gösterir itin dölü, yavşak huur evladı. dıbına koyayım burda herkesin memnun olduğu bir şekilde insanlara tavsiye verirken bu kadar çıldırmanız nedendir a bin.
      ···
   tümünü göster