/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -1
    Finasteride içerikli bir ilaç. vücuttaki dht hormonunu baskılıyor. Doktor önermesiyle başladım.

    Dht Hormonu: Sakalları ve bıyıkları çıkmaya, sesi kalınlaşmaya, boyu uzamaya, kas kütlesi artmaya, penisi büyümeye, testisleri sperm üretmeye başlar. Tüm bu farklılaşmayı testosteron, DHT hormonuna dönüşerek meydana getirir.

    Spora da düzenli devam ediyordum, performansta pek bir düşüş görmedim. 2 ay civarı kullandım. Cinsellik olarakta pek bir düşüş yoktu, geçen haftaya kadar.

    Memelerimde 1 ay sonunda hassasiyet oluştuğunu fark ettim, ve sabah ereksiyonu komple kaybolmuştu. Hatta başlık açmıştım ereksiyon için hatırlayanlar olabilir. 2. Ayda yavaş yavaş unutkanlık ve zihin bulanıklığı yaşadığımı ve meni kıvdıbının değiştiğini fark ettim ayrıca libido kaybı yaşadım. gibim eskisi gibi kalkmıyordu. Testislerimde de hafif ağrı oluyordu. Cinsellikte performansta sıkıntı yoktu. ilk doktoruma bahsettiğimde pgibolojik olabilir vs demişti. 2. Ay sonrası doktora gittim eski doktorum yerine başkasını getirmişler, acilen bıraktırdı ilacı. Asla tavsiye etmediğini ve kimseye asla vermediğini söyledi. Minox verdi sprey bu kan dolaşımını arttırıyor dht baskılamıyor 2 haftadır devam dökülme yok yan etki yok.

    Bırakalı ilk 1 hafta hareketlenme yoktu, 4-5 gün sonra biriyle birlikte oldum ve şakasız 2.ye kalkmadı. Ayrıca gibimdeki hassasiyet oldukça azaldı saatlerce gibebilirdim uzayınca bilerek boşaldım. 2.ye de yarı sönük zaten kız da zevk almıyordu boşalamadım. Boşalma sonrası gene taşşaklarım ağrıdı. Kullanırken 2.ye kalkıyordu.

    Şu an 2. haftadayım hala sabah ereksiyonu yok, penis his kaybı var. Kalkınca zevk suyu vs çok az geliyor. Meni kıvamı bozuk, zihin bulanıklığı gitti ama tam sertleşme yok. Libido hafif geri geldi. Doktor 3 aya kadar yan etkilerinin sürebileceğini söyledi ama düzelmezse kalıcı olabilirmiş tedavisi yokmuş vs. Siz siz olun sakın bulaşmayın amk. DHT baskılayan ne varsa uzak durun. Kuşu öldürüyorduk az kalsın.
    ···
   tümünü göster