/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3 -5
    Döner kebap vs yağlı yemekleri yemiyorum. Hamurişi, kek, pizza, hamburger vs asla yemiyorum. Şeker, tuz tüketmiyorum. Yoğurt, süt, peynir yemiyorum.

    Her sabah 2 yumurta (tek sarı), 1-2 domates yeşillik 1-2 zeytin, zeytinyağı

    Öğlen/Akşam bol yeşillik, tavuk/et/balık, avokado, kompleks karbonhidrat(karabuğday vs ama bazen makarna vb de yiyorum)

    Bazen kakao tozu yiyorum çiko niyetine. Arada bir activia shot içiyorum. Min 3L su içiyorum. Kırmızı pancar turşusunu baya seviyorum.

    Son 3 aydır herhangi bir tatlı yemedim, döner falan da yemedim. He birisi kek yapmıştı ayıp olmasın diye yedim. Haftada 3 gün spora gidiyorum, arada bir yüzüyorum. Son 6 aydır bu şekilde yiyorum. Takıntı mı bu bilmiyorum, kan tahlili yaptırıp her şey yolunda diye baktırdım, sonra yılda 1 kez baktırma kararı aldım. Güneş kremi sürmeden asla dışarı çıkmıyorum, her gün kesin olarak duş alıyorum. Şampuan vücut losyonu vs kullanıyorum.

    Şimdi blueprinte sardım biraz Nad vs kullanmaya başlayacağım. Bu tarz şeylere ilgiliyim zaten hatırlayanlar bilir birkaç ay önce 3 gün sadece su içmiştim. Bir de yarın itibariyle sabah kalkınca şınav çekmeyi deneyeceğim. Son 1 aydır saat 00 gibi yatıyorum anormal bir uyku geliyor zaten. 2de vs yatsam da 6.30-7.30 gibi oto kalkıyorum. Tinderi bıraktım düzenli bir ilişki yapmak istiyorum, öyle yazmak istedim.
    ···
   tümünü göster