1. 126.
    +1
    @108 mütevazi arkadaşım, ben 3.5 yıllık ilişkimi sırf o bilkentte bazı binlerle fazla yakınlaşıyo diye bitirdim, hatta ardından intihara kalkıştım. hatta bunu anlatayım da belki o zaman biraz rahatlarsın.
    Pgiboloğun verdiği uyku haplarını gün be gün biriktirdim yaklaşık 14 15 tane falan oldu hepsini yurtta bi gece ( dayanamadığım bi gece ) duşun altına elbiselerle girdim açtım soguk suyu oturdum yere ve hapları içtim. O an kafamdan öyle düşünceler geçti ki, ailemden tut da ilk sevgilime kadar. Resmen ölümü bekliyorum amk ama hiç bir üzüntü vs bi durum yok bitsin kurtulayım bu acıdan diyorum. Dayanamadım uykum gelmeye başlarken aradım ben kızı böyle böyle seni çok seviyorum tekrar birlikte olmak istiyorum zart zurt. Gelen cevap ben seninle olmak istemiyorum daha eğlenceli bi hayatım var!! ( eğlencesi de her gece barlara publara gidip eğlenmekmiş sanki hiç yapmamışız gibi ) Dedim senin ta amk telefonu koydum yere kapandı zaten su falan girince, la düşündüm bi ( bunu şu an sen de düşün ) zırıl zırıl ağladım ve değermiydi dedim, kustum kustukça hapları saydım 11 de hap map gelmiyo g.tüm attı bi an ( işte orda anlıyorsun amk o insanın ne kadar değersiz olduğunu ) neyse haplar çıktı ben de çıktım banyodan gittim yattım. Sabah kalkıp derse gidecem, lan bi huzur var içimde ama niye bilmiyorum, olay şuymuş telefondaki resimler vs herşey iptal telefon bozulunca, karının yüzünü gözümün önüne getiremiyorum hatırlamıyorum yüzünü. O gün bi manita yaptım sırf onu unutmak için, sağolsun o kızcağız da dayandı bana unutturdu.

    Şimdi ne halde miyim? Şimdi o kadar mutluyum ki bunu ancak yaşayınca anlıyorsun. Yurttan ayrıldım kötü anılar uzaklaşsın diye eve çıktım, karı kız ortdıbına girmedim hemen, tek takıldım ama mutluydum o halimle de çünkü 3.5 yıl boyunca boşa çabaladığını anlıyorsun hacı. Değmezmiş giden zamana acıyorum sadece, onun hiç bi değeri yok.

    Ha noldu, karıyla ayrıldıktan 2 hafta sonra pat hemen manita yapmış kendine. 1 yılı aşkın süredir de birlikteler sanırım geçen face te bi karşıma çıktı şans eseri fotolarını gördüm. Değmiyor hacı cidden bak, o karıya değil de ben olsam giden 4 seneme üzülürdüm.

    Şunu da ekliim çok uzun oldu ama, dibe vurmadan yüzeye çıkamıyosun hacı, en dibi görmen lazım. Yoksa ortalarda çırpınıp durursun.

    Umarım en kısa sürede atlatırsın, bi sağlam alkol al çok sağlam bi ağla sonra da yat ve düşün hacı..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster