1. 276.
    0
    sağol hacı. bunun karşılığında vazelin sürüp zütüne sokcam onu. yalnız nesil falan değil benim derdim. 2.nesil kaliteli yazarlar da var. ilk günleri bir çok başlıkta dile getirmemin nedeni o zamanları özlüyor olmam. 4 gün pc başından ayrılmadım burası açıldığı gün... 6 saat uyudum sadece 4 gün içnde. bi farkı vardı. kural yoktu. ama ota taka söven ergenler de yoktu. zekice süslendirilmiş tebessüm yaratan belaltı laflar veya herkesin pc başında mal mal sırıtmasını sağlayan hafif küfürler. hedef belirtmeden/saldırganlık taşımadan. tek amaç eğlenmekti çünkü kendi aramızda.
    http://inci.sozlukspot.com/e/2334525/
    şimdi formatsızız diye geçiniyoruz falan ama yeni nesille *birlikte bir format oluştu malesef. yanlış tanındı inci sözlük ruhu. buna sebep olanlar arasında mantığı kavrayamayan admin ve sonradan gelme moderatörler de var.
    mesela konuyla ilgili bir moderatör arkadaşa attığım mesajlar:

    o kopma noktası dediğimiz yerler popülerliğin patlama noktalarıydı. kontrol altına alınabilirdi. fakat olaylar ve sonucu pek iyi okunamadı. 9 yaşındaki yeğenimin gayet de yazar hatta sözlük celebritysi olabildiği bir şu anda sözlük burası. ortalama espri kültürü ve zekasına sahip çünkü.
    geçmiş | sil | 11 mart 2010, perşembe 03:54

    ne güzel. bunları engelleyelim ve herkes birbirine ananı gibeyim huur çocuğu falan desin.

    küfürlü veya küfürsüz. buranın farkı formatsızlığıdır. küfürler değil.

    bu başlıkta topalanalım -şaka lan dağılın geyiği ancak burada yapılır mesela. küfür de edilir burada ama küfür agresiflik sonucu değil de espri barındırdığı hatta sözde edilen kişiye tebessüm yarattığı sürece güzeldir.

    ince zeka gerektiren bu duruma her yazarın uyum sağlaması beklenemezdi ve kontrol altına alınması gerekirdi. fakat her ortamdan reklamlarla beslenen bu musluğu kısmayı göze alamadı admin... ve bu sonuç ortaya çıktı. kontrolsüz güç.

    buranın geyik ve eğlence yuvası olmaktan çıkıp küfür yuvasına dönüşmesinin birinci sebebi admindir. ona saydırdım haklı olarak.

    (beyin fırtınası şeklinde yazdım. k.bakma anlam karmaşası olduysa.)
    geçmiş | sil | 11 mart 2010, perşembe 03:40
    ···
   tümünü göster