1. 51.
    +1
    @1 tamam takdir ediyorum yazdıklarını ama senin bedenin özgür değil mi? vermedin mi kimseye hatçe? bence sen gayet de ayak yapıyorsun çatır çutur gibiştiğin halde yok özgür değilmişmiş bilmemneymişmiş ego tatmini yokmuşmuş falanmış filanmış.

    amın varsa rahatsın istediğin gibi kullanabilirsin ki nitekim sen de onu kullanıyorsun. biz erkekler böyleyiz, gibimize çok düşkünüz napalım? şurda tak atanlardan birine vericem desen zütünü satar gelir yanına bunun herkes farkında.

    dıbına kodumun sözlüğünde sanki herkes am üstünde ceviz kırıyo ya. kızlar da sanki tüm tecrübeleri yaşamış, her gün çatır çutur gibişiyorlar da burda ego tatmin edip milleti aşağılıyorlar.

    lan gerizekalılar. bedenim özgür değil diyorsunuz da şu yazdıklarınızı tanıdıklarınız görse hakkınızda ne düşünürler?

    özet geçerek söyliyim; aslında özgür olmayan bedeniniz değil beyniniz. toplum baskısından ve örf adet islam kültürü etkisiyle bürünmüş geleneklerden dolayı gibe gibe böyle olmak durumundasınız. bu coğrafyanın gerçeği bu. ama o fındık kadar amından yurt dışında bu kadar faydalanamassın onu da söyliyim. orda milyonlarca am var ama kapris yok. o yüzden değerini bil, baskı var falan diye ağlama. gibişmek istediğinde zaten gibişirsin raad ol.
    ···
   tümünü göster