1. 1.
    +2
    Yeter artık am feryatları, huur çocukları,

    şu dıbına koduğumun sözlüğüne girerken eğlenmeyi amaçlıyorduk zamanında, günün stresini atmak için giriyorduk binler. sözlüğü git gide binleştirdiniz, anasını gibtiniz sözlüğün. serbestliği olsun, jargonu olsun tavrı olsun, inci sözlük bir numaraydı anladınız mı binler.ne yannan adamlarsınız siz ya eğlencemizin içine sıçtınız.

    ohh boşaldım.. sıra ciddiyette..
    bakın binler beni giblediğinizi veya giblemediğinizi hiç giblemiyorum önce bunu bilin. herşey iyi güzel giderken şu liseliler ve liseli ruhlu binler çıktılar. sözlüğü ferre paylaşım ağı zanneden huur çocukları yani.. incinin ilk amacından kayan, aslında ilk amacı onlara kaymış olanlar yani..ha onlar çıktı da üretim hatası moderasyon bunu gibledimi, hiç sanmıyorum.sol tarafın ferre paylaşımından, entry kasmaca başlıklarından vb birçok gibmsonik konudan geçilmemesinden ve ilgili huur çocuklarının ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşmasından bu açıkça belli oluyor.

    okuyabildiği metinler ilkokulda fişlere yazılan cümlelerle sınırlı olmayan binlere gelsin bu bölüm de.. ey binler benim anlatamadığım ama sizin yazdıklarımdan çıkardığınız anlam üzere bu sözlüğü artık hiç mi hiç giblemem. yeni sözlük arıyorum panpalar ne faşizm olsun ne de çobansız koyunlar.. anladınız mı beni. arada uludağa bakıyorum zaten. eğer böyle bir sözlük varsa söyleyiniz yoksa da açınız elimden ve gibimden gelen tüm desteği vereceğime söz veriyorum.

    normal şartlar altında seviyeyi yükseltmek istemezdim ama oldu işte. yine de kimse de hakkımız kalmasın am züt meme..

    özet: am

    not: sıkıntısı olana ferre sitesi de sağlarız rahat olsun o binler
    edit: ilk başlığım oldu binler
    ···
   tümünü göster