1. 1.
    +545 -355
    1 yıl önce insanlara inci sözlük’ü anlatmaya başladığımda abaza bakışlarla karşılaştım.

    bazı sözlük çevreleri, kayda değer bir am havuzu yaratma ve paylaşma amacıyla tüm türkiye’den yannanların bir araya gelmesi fikrine karşı kuşkucu yaklaştılar.

    hatunsuz. amcıksız. orgy gibi bir amaç olmaksızın.

    kuruluşundan 1 yıl sonra, 100 binden fazla abazanın ( türkiyede 31 çekme yaşına sahip nüfusun neredeyse hepsi ) inci sözlük’ü her gün kullanıyor.

    inci sözlük türkiye’nin en zeki ve yaratıcı internet sitesi. binlerce dolarlık yatırımlarla kurulmuş diğer sözlük ve siteler ise, sürekli pazarlama çakma entellektüel ve mal moderatör kadrolarıyla yönetilmekte.

    fakat inci sözlük karı ayarlamak için kurulan internet sitelerinden çok farklı. bu farklılığın nedeni ise, inci sözlük’ün gönüllü bir abazan topluluğunun tek tek katkılarıyla oluşturulması. siz de bu topluluğun bir parçasısınız ve ben bugün sizden inci sözlük’ü korumanızı ve devam ettirmenizi rica ediyorum.

    birlikte inci sözlük’ün muallaksiz ve entelsiz kalmasını sağlayabiliriz. onu açık tutabiliriz – inci sözlük’deki capsleri istediğiniz biçimde kullanabilirsiniz. onun gelişmeye devam etmesini sağlayabilirsiniz – capsleri her yere yayarak ve herkesi ortama çağırarak.

    her abazanlaştığımız zamanda, size ve inci sözlük topluluğundaki herkese ulaşarak ortak girişimimizin devdıbını 20, 31, 50 postalık veya daha fazla capsler ile destekleminizi rica ediyoruz.

    eğer siz de inci sözlük’ü bir isyan ve anarşi kaynağı olarak görüyorsanız, eminim ki şu anda harekete geçeceksiniz.

    en sevişken dileklerimle,

    inci

    kurucu, inci sözlük

    özet: inci sözlük, bizim gibi abanzaların olağanüstü şeyler yapabilme gücünü gösteriyor. onu bizim gibi insanlar kelime kelime zevkleştiriyor. onu bizim gibi inciciler sayfa sayfa capsleri ile coşturuyor. o, türkiye’yi değiştirmeye yönelik ortak potansiyelimizin bir kanıtı.
    ···
   tümünü göster