1. 76.
    +1
    beyler aslında bütün herkesin hikayesi aynı olsa da küçük değişiklikler var. o değişiklikler bizim olayı atlatmamızda veya iyice olayların içinde kalmamızda çok etki yapıyor. beyler eğer bir yalanım varsa zütümü gibsinler. bütün herşeyi anlatıcam şuan. içimi dökücem tekrar.

    belki ben daha tecrübesizim. küçüğüm.yaşamadım görmedim. beyler sevgilim var amk. sevgilim var da daha ne elini tutabilmiş daha ne yüzünü görebilmişim. girdiğim içinde bulunduğum haltlar da akıl alacak işler değil. hiç bir kızla çıkma gibi bir yaşantım buluşma gibi bir yaşantım olmadı. o yüzden ne bir kızla el ele tutuşmanın heyecanını bilebiliyorum ne de öpüşmenin yatmanın. tahmin elbette edebiliyorum ama yaşamak la düşünmek çok farklıdır mutlaka. bu duyguları bilmiyor olabilirim. neyse..

    başta yaptığım çok büyük salaklıklar var. pişman mıyım değil miyim bilemiyorum. evli bir kızla telefondan görüşmeye başladık. büyük değil 20 yaşında. yaşıtız. aradan 1.5 yıl geçti. şuan emin olun aramızda büyük bir sevgi var kopamıyoruz. şimdi belki aklınıza olumsuz bir sürü şey gelicek. sana da aynısını yapar falan filan. vallahi bunları boşuna aklınıza getirmeyin. bunların hiç biri olmaz. yani kız bunları başta yapmaya düşünmüş olsa bile, düşünmedi ama düşündü sayalım. ben ilişkimizin gidişatını değiştirdim. yön verdim. yani ciddi dürüst bir ilişki var aramızda. o yüzden yalan dolan bir sevgi yok. yamama gibi bir durum falan yok.

    bakın beyler bundan 8-9 ay öncesine kadar, yani şubat-mart-nisan ayları falan. bu aylar benim bekareti yavaş yavaş kafamda bitirmeye başladığım aylar.. onun öncesinde konuşmaya başlayalı 15 ay falan oldu. tabi ilk başta konuşurken beraber olmak gibi bir düşünce yoktu. ama yine de düşündüğümde çocuktum o zaman gerçekten ya da ne bileyim bilmiyordum hiçbirşeyi. kafama takmadım düşünme ihtiyacı bile duymadım. taa ki buna bir ad koyana kadar. sonra günün birinde bizde cinsellikten faln konşmaya başladk. birbirimize yaknlaştıkça bu düşünceler beynimi sardı. hatta o sıralar internetten ferre yu ben izleyip 31 çekme aracı olarak görüyordum. ama onunla birlkte cinselliği konştuktan sonra, ferreyu taktik alma nasıl yapılıyo araştırması yaparak izledim. yazılar okudum bilmem ne falan. gerçekten çok bilgi sahibi oldum. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama bilgi açısından çok şey öğrendim.. kötü yanı, bunlara çok ilgi alaka göstererek beynime bekaretle ilgili bi takım virüsleri aldım.

    aynen geçen sene bu aylardı.. yani kasım-aralık dan başlayıp nisan-mayıs ayları arasında bekaret olayını kafamda kendim başlayıp kendim bitirmişim. şimdi ben kendi hikayemde ki olasılıkları düşüneyim.

    bu süre içerisinde hep telefonla iletişim kurduk. ben ona uzaktayım. yine telefondan birbirimizi hissettiğimiz birbirimizi düşünerek hayal ederek kendimizi tatmin ettiğimiz zamanlar oldu. şimdi ben ona uzaktayım. gerçek duygular nedir bilmiyorum. acaba onla gerçekten yattığımda düşüncem nasıl olurdu? adamı mı düşünürdüm napardım ? ben bunların hiç birini yaşamadığımdan dolayı ona uzak olduğmdan dolayı kafamdan belki bu duygları uzaklaştırmış olabilrim. belki gerçekten birlikte olmaya başladığımız da tekrar başlar bunu şimdi bilemiyorum.

    şimdi ben şöyle düşünüyorum. misal akrabalarımızdan birisi vefat etti. veya annemiz veya babamız... 1 ay üzülüyoruz. 3 ay üzülüyoruz. 5 ay üzülüyoruz. 1 sene sonra baktın ki yokluğa alışmışsın. veya kız arkadaşından mı ayrıldın. 1 ay üzüldün 3 ay üzüldün zaman geçtikçe unuttun.. bu da zamanla çözülecek bir olay. belki ben o bahsettiğim aylar arasında bunu çözdüm bitirdim.

    şimdi sizi bundan 9 ay öncesinde bekaretle kafayı sıyırdığım anlarda inci ye açmış olduğum başlığa zütüreceğim. orada ki yazıları okuyarak konuyu herşeyi daha iyi anlayacaksınız. sayfalar ilerledikçe bekaret konusunu nasıl atlatacağımı göreceksiniz. belki benim hikayem çok farklı. evli birisiyle birbirimize kavuşabilmek için mücadele ediyoruz. yasak ilişki yürüyoruz kimseden habersiz. yani bu olaylar olurken bir sürü sıkıntı stres aksiyon macera olurken, benim bekareti de düşünecek zamanım olmamış olabilir. düşünecek zamanım da yok gerçekten. o kadar çok düşüneceğimiz şey var ki bekarete sıra gelmiyor. konu başlığı (bkz: sevgilimin bekaret mevzusu) nickler farklı ama başlığı açan kişi benim. inci ye hayat hikayesi anlatma olayını daha ilk geldiğimde yaptım. içimi kimseye dökemiyordum.derdimi anlatamıyordum. anlatsam da kimse anlamıyordu. geldiğim gibi içimi boşalttım. o zamanlar yine iyiydi taşşak cevaplar olmuyordu. şimdi 10 mesajdan 9 u taşşak. neyse beyler çok uzun yazdım amk. tekrar yazarız

    başlık bu : (bkz: sevgilimin bekaret mevzusu) sadece benim mesajlarımı okumak için http://inci.sozlukspot.co...t-mevzusu/@ruhunu-gibiyim
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster